Bizim Yenge Kanal D

Bizim Yenge'nin ekran macerası bitiyor!
Kanal D'nin yaz sezonunda yayına soktuğu, Şebnem Bozoklu ve İlker Aksum'un başrolünü oynadığı Bizim Yenge dizisinin ekran macerası bitiyor.
Dizinin oyuncularından Caner Özyurtlu, dizinin yayından kaldırıldığını Twitter'dan açıkladı
Twitter Sayfasına "Bizim Yenge bitti. Tekrar çalışmak isteyecegim pek cok insanla tanıştım. En azından artık fönsüzüm:)" yazan Özyurtlu, hazırda çekilmiş iki bölümün yayınlanmasının ardından dizinin ekrana veda edeceğini ifade etti.

Şu saçma sapan akasya durağını kaldırsalardı ya bunun yerine :57:

hadi yaa çok üzüldüm saçma sapan bir sürü dizi dönüyor.dediğiniz gibi akasya durağı mesela ne kadar gereksiz aynı şeyler sürekli.fragman bile tahmmül edemiyorum.gerçekten üzüldüm ya.

Kanal D'y, mesaj yağmuruna mı tutsak bitmesin diye?
Tekrarları bile güldürüyorken neden bitiyor ya bitmesiiiinnn:20::20::20:

kanaldnin bünyesinde şu an pekte saçma dizi yok bizim yenge de iyidi neden kaldırıyorlar ki konu bulmakta sıkıntı çekiyorlardır belki olmadı üzüldüm

nasıl bitti ya yarım kaldı acaba başka bi kanala geçecek ya çok meraktayım:52::52:

nasıl bitti ya yarım kaldı acaba başka bi kanala geçecek ya çok meraktayım:52::52:

yok tamamen bitmiş.şebnem bozoklu nun twitterında öyle yazıyordu.ellerinde hazır çekilmiş olan bölümü yayınlamışlar final bölümü çekilmemeiş.çok havada kaldı yaaa

Neden kaldırıyorlar ki yayından
Güzeldi aslında..Bir sürü gereksiz şey var yayından kaldırılacak bence

Biraz önce son bölümü izledim ve canım çok sıkkın. Yazıklar olsun diyorum. Herkes tecavüz ve drama delisi olmuş. Bu millet yeşil çam'dan çıkamamış henüz. 3 aydır televizyon izlemiyorum bu gibi kaliteli dizileri de internetten izliyorum ve bir daha da televizyonu hayatıma sokmamaya söz veriyorum. Seçici olalım arkadaşlar bu televizyonu kesintisiz hayatımıza sokmayalım ve bunun için interneti tecih edelim.:14::14:

fox tv de ki unutma beniz dizisininde bitmesini ümit ediyorummm

saçma sapan gereksiz birsürü dizi varken böyle kaliteli bir diziyi bitirmeleri çok saçma olmuş takip ettiğim tek diziydi buara üzüldüm

Evet ya neden bitirdiler ki ne güzel gülümseyerek izliyordum, eğlenceli bir dizydi bi açtım cumartesi keşanlı ali nerden çıktıysa hiçde begenmedim. üzüldüm bizim yengenin bitmesine :(:5::5:

Kesinlikle Bizim Yenge çok daha iyiydi...Bitirmesinleeeerrr

Back
X