BİZİMDE ARTIK MELEGIMIZ OLSUN ISTIYORSANIZ BUYRUN TOPIGIME KIZLARRR

ayyyyyyyyyyyyyyy hamıleyyımmmm dye ne zmn dcem bılemyorum ya hc dyemessem dye korkuyorumm ama bı yandan da sukredıyorum belkı hayrlı degldr dye allahım o duyguları bzede yasatsn

ahhh canımm ahhh. üzülme lütfen. bir gün biz de yazıcaz hamileyim diye buralara sen içini ferah tut.

selam canim bnde ankaradayim eşim azosperm inşallah hepimiz anne oluruz

Kızlsr aranızda istanbulda rahim filmi çeken varmı

Aleykum selam canm bende 25 yaşındayim 1.5 senelik evliyim 6 aydir Bebis icin uğraşıyoruz sürekli dua ediyorum rabbime siginiyorum hiçbirimizin kucağını boş birakmasin kurban olduğum

ahhhh bu doktorlar ahhVarikoselden korkma canım benim eşimde 3 yıl önce oldu ameliyatı çok şükür değerleri iyi ama ben yinede sabahları bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ona tadıda güzel aklında olsun inşallah rabbim daha fazla bekletmez bir an önce yollar meleğini sonrada bizimkileri

ahhh canımm ahhh. üzülme lütfen. bir gün biz de yazıcaz hamileyim diye buralara sen içini ferah tut.
ınsallah allahm bzm yardmcmz ol bze dayanma gücü wer rabbım nlur
inşallah canım.. ugrarımm topiğinee ne de olsa bu başlık altında gölgeleniyoruz hepimiz..
beklerım hrzman tatlm

selam canim bnde ankaradayim eşim azosperm inşallah hepimiz anne oluruz
Aa ne gzl ankaranın neresı cnım
Aleykum selam canm bende 25 yaşındayim 1.5 senelik evliyim 6 aydir Bebis icin uğraşıyoruz sürekli dua ediyorum rabbime siginiyorum hiçbirimizin kucağını boş birakmasin kurban olduğum
Amın cnım ınsallah hpmz o duyguları yasycz bırgün doktora gründün mü cnım hç bı sorun warmı
cnım amelyat olduktan snra hç hamıle kalmadn mı

Merhaba lar arkadaşlar
Bende 1.5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz
24 yaşındayım ıst. yaşıyorum
İlk geçen ay korunmadık ama olmadı bu 2. Ayimiz. Adetime daha 10 gün var Ama bende inanılmaz bir kasık ağrısı ve yanma hissi var. Birde 2 gündür çok sık ıdrara çıkıyorum. Gögüslerimde de inanılmaz bi sızı var.
Çok heyecanlıyım acaba gebelik olabilir mi kızlar

kalmadım ama sonradan bende de polip çıktı doktor değiştirdim şimdiki doktorumuz buldu sorunu ondan önce hep sebebsiz diyolardı aşılama tüp bebek diyolardı meğer polip varmış rahimde kasım ayındı aldırdım şimdi tekrar klomen tedavisine başladık cnm

Evet canm gorundum bi sıkıntım yok çok sukur bakalim
butun tahlıllerın yapıldımı esın kontrol edıldımı tatlım
tatlım sana tavsıyem sakın kendını dınleme hamılelık belırtılerı arama eger kafanda kurarsan dusunursen stres yaparsan olacagı varsada olmaz daha ılk denemenmıs akışına brak relaks ol kafanı bebege verme smdılık bzm en buyuk hatamız ılk baslarda sureklı belırtı arıyodum ama snrz vazgectım kndımı dınlemekten
anladım cnm allahım tez zmnda bızımde yuzumuzu guldurur inş her ay adet olcam mı dye dsunmekten bıktım

Merhaba bnde bebesim olsun istiyom ama olmuyo rabbim ol dememiş demek ki diyorum inss tüm istyenlerin içinde bnmde en kisa zmn da olur amiiinnnnn amiiiinnn

Merhaba kizlar bende 6 aydir korunmama ragmen henuz bebek sahibi olamadim.Allah hepimize en yakin zamanda bir evlat nasip etsin insallah

Merhaba kizlar bende 6 aydir korunmama ragmen henuz bebek sahibi olamadim.Allah hepimize en yakin zamanda bir evlat nasip etsin insallah
merhaba tatlım hsgeldın umarım en en en yakın zamanda bzmde olur
Merhaba bnde bebesim olsun istiyom ama olmuyo rabbim ol dememiş demek ki diyorum inss tüm istyenlerin içinde bnmde en kisa zmn da olur amiiinnnnn amiiiinnn
merhaba cnm sende hsgeldın aramza inşalah bu topıgım herkese hayırlı gelır veee herkes bole olur

Aynen benide geciktirdi cnm. Bugün adetimin 2.ci gunu yarin gidip hormon testi vs yaptircam sabah inşallah bu ay bebislerimiz bizimle olur :))
tatlım bgun doktora gtceksın benı hbersız brakma allahım yardmcn olsun dualrm sennle ınsallah snucların guzel ckar ıyı geceler

Mrb kızlar topik hayırlı olsun oncelikle. Bende sabırla meleğimi bekliyorum. Heleki iki kere o heyecanı yaşayıp dunyam başıma yıkıldıktan sonra daha da sabırsızım. Rabnim tez zamanda hepimize hayırlı uzun omurlu evlatlar vrrsin

senden de allah razı olsun canım benm
Tatlım ben adetim bitince sutle maydanoz buhari varmis onu yapacm cok etkiliymis ekstradan ovulasyon testi
Aminn canim insallah bizde subat anneleri olcaz

merhaba tatlım tesekkurler hsgeldın cok gecms olsun allahım sana o acıyı bda yasatmasın hc uzulme bz senn yanndayız herseyı brlıkte atlatacagz allahın ıznyle ınatla ve ısrarla o bebek bu gobege grcek kacısı yok ama dımı senı hep burda grmek ısterım ıyı gceler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…