BiZimde bebişimiz olsun

Banuc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
97
32
288
33
Her ay adet olup sonuc hüsran olan arkadaslar bu ıs nasıl olacak ? Neden bizde ilk geceden hamıle kalanlarsan değiliz ? Neden olmuyor ? Nasıl olur ne yapmak lazım .. her gun aynı seyı dusunmekten uyuyamıyorum soluğu burda alıyorum.. hamıle kalmak ısteyen deneyımlerını payşasmak ısteyen herkesı baslıgıma beklıyorum

Kafandan sil at bak rabbimin izniyle nasil oluyor

Sorma tatlım aynı dertten muzdaribiz
Çabalamalarım devam ediyor dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden. Allah büyük

Aynen al bendende o kadar bendede Allah vermis bir pko var napalim illaki vardir rabbimin bildigi . Hayirlisi hakkimizda bende 4 senedir ugrasiyorum ilk asilamami oldum bugun 12. Gunum dun ilk defa esimle konustuk cekine cekine ne hissediyorsun olurmu sence hamilelik diye birbirmze sorduk ama gozlerimizdede o aciyi hasreti gorduk ne onun ne benim pek umudumz yok ama var gibide umutlanmaktan korkar duruma gelmisiz cok umutlanirsak sonuc olumsu olunca cok üzülürüz diyoruz dun birbirmze öyle sartlamisizki olmayacak die icimizde zerre kadarda olsa bi umut var bunu bile itraf edeniyoruz kendimize. Esimde sorun yok bende var ama ne esimin bana ne benim bana guvenimiz kalmamis

Tatlim ilk once bu kadar takma ve hayırlı gebelik dile. Ayni seyleri yasadin icin biliyorum. Biz 1.5 yıldır evliyiz hic korunmadik. Her tahlilimiz normal ama her ay sonuc negatif. Gecen ay bebek düşünecek durumda degildim yogundum bayagi düşünmeden yasayinca gebe kaldim. Cok sevindim. Sonra kan testi degerlerim yukselmeyince sonuc daha da husran oldu ve bebis gitti. Önemli olan hemen gebe kalmak degilmisim onu anladim. Allah saglikli bir gebelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin zamanini en iyi Allah bilir. Annelik tamamen sabirdan olusuyor. Gebe kalmak için sabır dogurmak için sabır büyütmek icin sabir.

ben cok düşünüyordum ama düşünmeyi bıraktım diyenler nasıl aklından cıkarıyor bu düşünceyi? ben sürekli düşünüyorum aklımdan cıkaramıyorum

Oncelikle kafanizi rahatlatmaniz lazim stres en buyuk sıkıntı. Biraz kaderci olmanızı tavsiye ederim hayirlisiyla bebeginiz ne zaman nefes alacaksa yazılmıştır zaten umudunuzu yitirmeyin.

ben cok düşünüyordum ama düşünmeyi bıraktım diyenler nasıl aklından cıkarıyor bu düşünceyi? ben sürekli düşünüyorum aklımdan cıkaramıyorum
Bende senin gibiydim sürekli belirti arıyodum sürekli aklımdaydı napsam çıkmıyodu sürekli burda takılıyodum test yapıp pozitif sonucu olanları gördükçe test yapasım geliyodu sanki benimde pozitif çıkcak gibi sonra bi kaç hafta girmedim bu siteye hamilelikle ilgili hiç bişey okumadım araştırmadım kendimi dizilere ev işlerine verdim öyle çıkardım aklımdan

Ben kendimi ise verdim işyerinde her ise atladim ben yaparım diye gun icinde oyle avundum. Akşamları da sürekli kitap okuyodum bi ayda iki kitap bitirdim :) oldu ama kimyasal napalim. Allah saglikli gebelik nasip etsin cumlemize.

Hiç planlamadan ve beklemeden hamile kaldım nasıl olduğunu bende anlamadım ama annem hep derdi sen bana çekmişsin çabuk hamile kalırsın diye öyle de oldu gerçekten hcg 2456 gördük dün. Bence planlamayın beklemeyin akışına bırakın. Ne kadar isterseniz o kadar olmuyor.

Benim adetime 10 gün kala göğüslerimdeki mavi damarlar belirginleşti ve göğüsümün ucundaki kahverengi alan biraz daha koyulaştı. Aşırı da hassasiyet var. Ara ara adet olmuşum gibi kasıklarımda sancı oluyor. Şuan adetime 2 gün var aranızda hamile olup da bunları yaşayan oldu mu sizce hamile olabilir miyim?

Ins canım ıns dedıgın gıbı olur

Calısmıyorsan ıse gır ... Ise grme durumun yoksa durmadan mısafır cagır gece gınduz mosafır agırla bır ay byunca kafanı lasıyacak vaktın kalmasın anca byle cıkıyor akıldan benımde uc yıldır olmuyor yenı ıse gırdım yrgunluktan buralara falan gremedım uzun suredır ... aklıma bıle gelmedı cocuk du adet dı yumurtalamaydı hıc dusunemedım saldım ucunu bugun tatıl evdeeyım bak yıne buradayım yanı evdeyken aklından atmak mumkun olmuyor belkı ısten belkıde umutsuzluktan bılemıyrum bu ay hıc dusunmedım yumurtlam tarıhımı bıle bılemıyrum su an

Ben calısıyorum da ce asırı yogub ıs tempom var bu ay da beklıyorum bakalım ne olacak sankı bı sırt agrım var Yoksa yıne mı bagladım delıye bilmıyorum

Benım adete 10 gun var asırı sırt agrım var bı batma var ve gergınım

Her nasip vaktine esirdir ve her kulun imtihanı farklıdır kullar en çok istedikleri şey ile imtihan edilirlermis cnm rabbim bizim sabrimizi ölcüyor ona tam tevekkül edecekmiyiz yoksa isyana dogrumu gidecez buna bakiyo buda bizim imtihanimiz kaderimiz ama kader degisebilir ve onu değiştiren tek şey duadir dua ile tevekkül ile sabır ile beklemek zorundayız bir kafani başka yerlere vermeye çalış biseylerle meşgul ol ve ilişkiye girerken çocuk için değil çok Afedersin ama anın tadını çıkarmak için girin eğer iliskiyi bir görev haline getirirseniz çocuk için eşinde sende sıkılırsiniz ve olacağı varsa da olmaz rahat olun

ya biz eşimle çoğu zaman anın tadını çıkararak ilişkiye giriyoruz ama yok olmuyor :) yumurta tembelliği yüzünden gelişmiyor. yumurta olmayınca çocuk nere oluyor..

Sadece ZAMAN diyebilirim arkadaşım ..Kafandan Silip atmakta işe yaramıyor olmayınca olmuyor bu kadar ötesi yok ..Ama umut hep var hep devam ediyo :) umudumuzu kaybetmeden bebişlerimizin geleceği zamanı bekleyelim derimm .Beklemek Hep zordur kimi olursa olsun Ama "O"nu beklemekte çokkk zormuş bee Allah kımseyi kucağı boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…