Bizimm Tanısma Hikayemiz Sevdiceğimle :)

bestemyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
27
1
6
İstanbul
Aynı üniversitede okuyoduk ve o benim en yakın arkadaslarımın sınıfındaydı bende o sınıfta olmak istiyodum gidiyodum geliyodum ama hiç tanısmıyoduk böyle okula alıstıkca ıkımızın ortak arkadasları coklastı benım en yakın arkadsımla bi deney için aynı gruptaydılar bende arada deneylerine gidip gelirdim ama onu hiç tanımazdım arkadsım bir gün gel gezelim arkadaslarım gelcek dedi bende ne ketum bir insanım ya yok ne gelcem allah bilir ne tip insanlar falan hiç çekemem bi asosyalım kı sormayın böyle her gezmede arkadsım benide cagırırdı yanı gıtem belki o an tanıscaz sevccez de yok işte onların grubu vardı sevdcgmn yanı ben grubnu hc svmzdm tanmydm ama anlatılandn svmzdm yani sonra işte ben 1 sne gectkten sonra arkdsmla aynı eve tasndm bunlar yne böyle grup falan yapyolr arkdsm benide gruba aldı yalnz kalmyaym dye demştm ya biraz odunm ketm oldgm için böyle bir gün kantınde oturuyorz bunlar geldi ben tabi hiç tanımyrm ama hiç bir insanla konsmyan ben o günnde cenem acıldıda acıldı hatta sevdcgme ble iltft edyrm tanmdgm adama yani yok gözlerin güzel göçmnlere benzysn falan neyse işte ama hala armzda bişi yok sonra piknğe gdelim dendi benide çağrdılar bende istemeye istemey neyse gdelm dedm gittk ordada bişi yok hatta sevdcgmn arkadsı bana yazyo ama nası yazmk hem yazyo hemde eskı svglsni anltyo bende iyice bunaldm skıldm darlandm zaten istemyodum gelmek neyse biz o gun eve döndk beni onn arkds grbndn 2 3 kişi ekledi bi o eklemdi ertesi gün oda ekledi kabulettm ama hiç konsmyrz ne o nede ben oyle bişi aklmzdn gecrmyrz cnkü sonra böyle deneyler sınavlar drken hergn bze gelir oldular takılıyoruz sabahlyrz faln 1 gün o ben onun arkdslrı sbahlyrz konsyrz byle ben altyrm onlar dnlyo cok konusyrm nednse onlarla sonra bu ben böyle anlatkkça hosuna gitmş canımın nesi hoşuna gttyyse hep kendmle dalga geçydm yanii sonra işte 1 hafta geçti geçmedi grupta beni konusylrms iste herkse dyoms bn acılcam olmuyo böyle dye falan bi gün kızlarla ottryz böyle dedikodulu faln bi gece gecryrz bunlarda bizdn yeni cıktı ben sıkldm face grm ddim baktım mesaj normlde arda srda napyn sze gelyz dye mesj atarm bnm askım aama bu uzun bı msaj baktm kzlara söylme dyo bn yne sandmkı kzlarla ılglı bşi okdkça gözlerm acıldı böylee sasrdm kaldm ama olmzkı bn öyle bşi dsnmyrm faln dyrm ama bnu o cocga nası dıcem neyse kızlara ddm saklyamdm onlarda bi sevndi bi sevndi ay ne güzel falan yok hayr dcem bn dyrmm sacmlma dyolr bu cocukta dha önce kmsyle cıkmmas konsmms sdce bri olms onnlada ksa srlı konsmlr sınfndn bri neyse işte ertsi gn okula gtttk bu bna srtnı cvryo fln cvp vrmdm dye bozlms bnde öğle arsnda knsm ddm ama bktm yoklar neyse sansna kkussun ddm aksam duydum ki canımınn içi bn cvp vrmdm dye arkdsyla içmye gtmslr bnde bari msj atm ddm attm işte ama ndnseolmsz bişi dmdm oda bişi dmdi konstk kosntk sonra herks dydu işte ama bzde bsi yok bnn en yakn arkdsı geldi bna acıldı ya lanett ddim cocgu galab asvmye baslmstm o acılan cocugu dvcktm nerdyse işi bozdu dye neyski sevdcgm takmdı bnu arkdsyla knsmyı kesti banada 16 kasım da böyle yerlerde gülle isimlermz kalplı yol hazrlms bi de teklf ettti haytnı bnmle paylşrmsn dye ayy içim gtti bi heycnlndm ki kable ttm tabi kaçrmı o gün bu gündr cıkıyoruz ailelerimz bilyo suana kadar kmse karsı cıkmadı cok sukur inşallahta karşı cıkanmz olmaz evleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…