- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
kızlar bende 6 ayımı bitirdim ve toplam 9 kilo aldım.ilk 3 ay hiç almadım.4 ay 2 kilo aldım ama hemen verdim.ama abi sonra yine o 2 kilo geri geldi bana.5 aydan 6 aya geçerken tam 5 kilo birden aldım.daha sonra yani bu ay 1 kilo aldım.şimdi tam 9 kilo almış durumdayım.dr bu ay için ii dedi geçen ayy çok fazlaydı aldığım kilo.ama artık dikkat etmeye çalışıyorum.sadece çikolata isteiği çok yaşıyorum bu konuda kendimi tuttmayı beceremedim.bol suyla geçiştirmeye çalışıyorum ama pekte başarılı olduğum sölenemez.bakalım bundan sonra kaç kilo alıcaz.....
kızlar ay hesabı nasıl yapıyosunuz. 30 gün olarakmı 4 hafta olarakmı.
kızlar ben de dün doktordaydım, tartıldım, 25 haftalık hamileyim ve toplam 4 kilo almışım, 1 aydır kendime dikkat ediyorsum, 1 aydır hiç kilo almamışım, çok sevindim.
kızlar ben de dün doktordaydım, tartıldım, 25 haftalık hamileyim ve toplam 4 kilo almışım, 1 aydır kendime dikkat ediyorsum, 1 aydır hiç kilo almamışım, çok sevindim.
aybüke çok iyi canım ne yaptın peki...ben hızlı aldım ve kntrol etmeye çalışacağım...25.haftama kadar hiç almasam çok süper olur yani...bende dikkat ediyorum ama alıyorum..kesin kes ağzına koymadığın şeylermi var????ben mart başı doğum yapacağım nasipse ama şubatta da olabilirim diye arada size bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?