yani daha iyi olurdu tabi... ne gerek var herkesi toplamaya..ama nasipse olur bi tanışın bakalım hemen olmaz deme :)
benim için de böle görücü usuluü bişiler oldu kadın oğlu için çok beğendi falan ama ben kesinlikle karşı çıkdım hangi devirde yaşıoruz.üstelik 6 yıllık sevdiğimde var.inşallh canım herşey güzel olur aşık olursunuz ve öle evlenirsiniz
Çayın yanında kek ve bir poğaça yeterli bence...
Az olsun öz olsun.
yerimseniben
Canım hakkında hayırlı olur inşaallah... O gün bence fazla abartılı olmayan bi elbise giyebilirsin yada kumaş pantolon üzeri şık bi bluz yada gömlek... Yemek faslı içinde abartılı olmamalı arkadaşların dediği gibi bi tatlı bi tuzlu yeter... Büyük bi ihtimal damat adayı ile seni evin bi köşesinde konuşturacaklardır... O sırada heyecandan ne diyeceğini unutabilirsin bunlara hazırlıklı ol daha evvel sorularını merak ettiklerini bi kafanda geçiriver...
Tabii ilk olarak görünüşleriniz birbirinizi etkileyecektir ama görünüşten de önemli olan karakteri düşünceleridir. Karar verirken bunlarına ihmal etme
Kolay gelsin sana
yok henüz görüşmedik.hala bizden haber bekliyolar bir müsait olamadık hep bir şey çıkıyor.bu gidişle gelemicekler galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?