ha bir de ben en az 4 lt su
4-5 bardak rezene
iki bardak ıhlamur içiyorum
artı bir de çok açık limonlu çay
bol sıvı derken kastedilen bu
bir de şeftali suyu 2 lt
canım benm de sütüm azdı ama kaç ay önce doğum yaptın bilemiyorum benim ancak çoğaldı 3. aydayız biz.
ben de ek olarak dr umun dediği bi şeyi söyleyeyim: boza tam kış mevsimindeyiz ya bol da tarçın at işe yarıyor
bir de anason rezene ve ısırgan çayını karıştırıp iç
rezene ben günde 4-5 fincan içiyorum işe yarıyor hem bebek de kolayca gaz çıkarıyor
ilk zamanlar süt az oluyor ama inan emdikçe çoğalıyor yetmiyor diye düşünme sen bebeklerinin ihtiyacı kadar üretiyorsun merak etme
gece uykusu çok önemli uyumaya çalış bir de çörekotu ve kimyon tavsiye ediliyor özellikle kimyonu sabahları yağlı ekmeğe serperek ye içebiliyorsan bir bardak suya bir çay kaşığı kimyon koyarak iç tdaı iğrenç ama denemeye değer
bir de dut pekmezini duydum bir bardak suya bir çorba kaşığı koyup içersen o da arttırıyormuş
moralini bozma
evet cnm hepsi bir günde...bunların hepsi 1 günde mi???
Canım benim eline sağlık cvbın için..
anlaşılan yeteri kadar sıvı alıyo sayılmam: günde 3 lt su ve 3 bardak still tea tüketiyorum
liptonun rezene çayını almıştım hamilelikten önce.öyle açılmamış duruyodu.msj ını okuyunca hemen bi bardak demleyiverdim ondan. inşallah faydası olur.
Ben erken doğum yaptım. ikiz bebeklerim hastanede şu an yani emziremiyorum..günde 5-6 kere pompayla sağıyorum sütümü..doğum yapalı 1 ay oldu..ilk haftalar günde 3-4 sağıyodum,30-40 cc geliyodu .gittikce azalmaya başladı .bugün sadece15 geldi..çocukların ihtiyacına yetmiyo,ancak şifa niyetine verebiliyorum..artsın diye yapmadığım şey kalmadı inan..gecede kalkıp sağdığım için uykumu pek alamıyorum..dediğin gibi bi kaç günde gece uykumu alarak deniycem.umarım bendede işe yarar verdiğin tarifler.
tekrar ve çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?