Bktm bu kaynpederden!

bak canım ben zaten anladım durumu o yüzden dedim ya sizinkisi bile bile lades olmuş diye keşke uzakta olsaydınız kira ödeseydiniz de.. diyecek lafınız olsaydını kayınbabanıza.. ozaman biz zaten kira ödüyoz 3 kuruş para kazanıyoz bize de yetmiyor senin evin var araban var dieğr oğlunda yanında kira ödemiyor ondan iste diyebilirdiniz.. şimdi adam resmen diğer taraftan yüz bulamıyor bi siz yumuşaksınız nasıl olsa verirsiniz diye size geliyor...
o kendi karısını bırakıp başka kadın aldıysa doğacak torununu mu düşünür..
hiç zoruna gitmesin canımm yukarda allah var sen allaha sığın ve sabret elbet bu sabrının sonucu çıkacaktır merak etme.. ben b unu demeye çalıştım sana..
huzur istiyorsan bu olayları görmezden gel.. kayın baban sadece sizden para istiyormuş gibi düşünme ve deki kendi kendine.. kira ödüyoruz..
aldığı para kiraya denk gelmiş işte.. fazla istersede yok de.. öyle bizdede yok vs diyerek altta kalmayın canım açık açık deyin.. araban var emekli maaşın var.. benim sıkıntım var evime yetmiyo sende varsa bize biraz destek ol deyin... büyük oğlundan iste belki onda vardır deyin.. canım biraz dişinizi gösterin.. münasebetinzide ev sahibi kiracı münasebetine indirgeyin (para meselesinde) onun dışında ailevi olarak zaten biliyordur kimden hayır geleceğini..

birde birşey soracağım yaşlı başlı adam 9 bin ytl krediyi ne için çekti acaba??
ikinci karısı ondan para sömürüyor falan olmasın yani e bileyim oluyor öyle sırf parası var diye evlenen kadınlar falan.. önce parayı aşırıp sonra bırakıp gidenler falan.??

sadece kaynım calısıyor canım.onlar daha 3 aylık evlı.bebek de yok.ustelık bız her ay sabıt 250tl verıyoruz esım aksam lısesıne gıdıyor.faturalar falan ettı 500.komur aldık oraya 300 borcumuz kaldı veremedık..

cnm ya sizi geçim kaynağı yapmışlar
yapmayın etmeyin
çocuğunuzu düşünün
eşinle kafa kafaya verip onun için çabalayın
bırakın kayınpeder istediği kadar konuşsun ağlasın
onun ağlamalarının sahte olduğunu siz daha iyi bilirsiniz
çok sıkışıksa gitsin diğer oğlundan istesin

nikahlı karısını bırakıp da başka bir kadınla yaşayan adam adam değildir zaten
Allah ıslah etsin ne diyeyim

yok canım esım zaten daha vermıcez dedı.babam arabası bozuluyor habıre ondan cektı.sat arabayı dedım alan yok kızım dıyor.kaynım kucuk esımden.habıre ondanda alacam dıyor.ama almadı hıcbırzaman.canım cok sabırlıyımdır sabredecegım.sagol onerılerın ıcın.yanı allah tarafından devletten bır ev cıksada bunlardan kurtulsak.allahtanesım cok ıyı bır ınsan.o da olmasa naparım ben.hep bana destek oluyor.dun babasuna dedıklerım ıcın esıme dedım sımdı benı sevmez baban kotu gelın oldum.esımde dedı kımse sevmezse sevmesın senı ben sevıyorum ya gerısı cok mu onemlı dedı.ben cocuklarıma hıc boyle yapmayacagım dedı gozlerı dolarak....allah herkesın yardımcısı olsun...

sagol ıncı tanesı.çok sagol.dedımya esımı cok sevıyorum.bana bıze cok duskundur.o da olmasa naparım ben.sımdı tokıye yazılacaz kısmetse.esım dıyor ordan ev cıksın kısmetse bıze hıcbırını tanımam...cok sagolunnnnnnnnnnnn kızlar.ıyıkı varsınız...

sagol ıncı tanesı.çok sagol.dedımya esımı cok sevıyorum.bana bıze cok duskundur.o da olmasa naparım ben.sımdı tokıye yazılacaz kısmetse.esım dıyor ordan ev cıksın kısmetse bıze hıcbırını tanımam...cok sagolunnnnnnnnnnnn kızlar.ıyıkı varsınız...

inşallah çıkar canım
güzel haberlerini beklicez
bebeğinin, eşinin ve senin selametin için inşallah en kısa zamanda o evden ayrılırsınız opuyorumnanaktan

istediği kadar derdini anlatsın.. siz ondan fazlasını anlatın..
bu bazı babalar annelerde sürekli yaslanacak bir yer arıyorlar.

cnm aralık ayında baslıyormus tokı kayıtları.allahım o kadar buykkı.ne dugunumuzu yaptılar.ne bır 5 tl taktılar butun aıle.hıcbuırsey yapmadılar bıze.hep kendımız yaptık esımle.dugun paralarımı bıle aldılar.yınede yapmasınlar ıstemem.rahat bıraksınlar yeteerrrrrrrrrrrrr!

bulgarcım sagol.merak ettım bulgarıstan gocmenımısın sen?ben oralıyım da ondan sordum...

canım ya Allah yardımcınız olsun
bu insanlarda hiç mi utanma yok çocuklarının düğün paralarına sarkıyorlar
ayıp ya ayıp
Allah büyük canım
bir kapı kapanır diğeri açılır
Rabbim gönlünüze göre verir inşallah

canım zor bir durum..Kayınpederin yaptığı gerçekten acımasız..Zor olabilir ama bunu sadece size değil tüm evlatlarına da söylesin..Onlardan da alsın madem..
Ayrıca inan kendi babasının evinde kirada oturacağma giderim başka bir eve..Hem kafam rahat olur..
Sinirlenme bebeğibi düşün..Stresli ortamda büyümesin bebiş :((

ya bılmem ınanırmısınız sankı esım o aıleden degıl.baska sanı.o kadar ıyıkı.evıne bana sadık,yalanı yok,dısarda gozu yok,cok merhametlı benı herzaman heryerde korur sukurler olsun rabbıme.onlar gıbı cırkef degıl.bugun dedımkı esıme aılende hıcbırı adam degıl zaten.o da kabul ettı.boyle devam ederseler cokta canımı sıkarsalar tasınırım baska eve.belkı zor olur ama onlara mınnet etmeyız.ama llah var hıcbırını sokmam evıme.uzak dursunlar bızden....

ya bılmem ınanırmısınız sankı esım o aıleden degıl.baska sanı.o kadar ıyıkı.evıne bana sadık,yalanı yok,dısarda gozu yok,cok merhametlı benı herzaman heryerde korur sukurler olsun rabbıme.onlar gıbı cırkef degıl.bugun dedımkı esıme aılende hıcbırı adam degıl zaten.o da kabul ettı.boyle devam ederseler cokta canımı sıkarsalar tasınırım baska eve.belkı zor olur ama onlara mınnet etmeyız.ama llah var hıcbırını sokmam evıme.uzak dursunlar bızden....

İyilerin, merhametlilerin kaderi hep böyle olur zaten...Çirkeflik kazanıyor bu dünyada..Yinede Allah büyük..Sabırlı ol

Canım bence işten ayrılmakla hata etmişsin. Şu anki maddi sıkıntınızın temelinde bu var bence. Hem çalışıp hem de çocuğu annene veya kayınvalidene baktırma yoluna gtiseydin şimdi maddi durumunuz çok daha iyi olurdu. Bence bir an önce işe girmeye çalış. Çocuğun büyümesini falan bekleme çocuğu baktırabileceğin biri varsa acilen işe gir. Suçu kayınpeder yerine biraz kendinde ara bence.

cnm suanda dogumuma ıkı ay var.bu halde calısamam.annem calısıyor kayınvalıdede baska sehıırde kızında kalıyor.yanı bebegım daha dogmadı...

Sen hele bi sağlıkla doğur biz o bebeği burda bakarız sen çalışırsın kaydirigubbakcemile5
Kayınpeder de havasını alır :lepi:

Back
X