blackberry bold 9700 mü ? nokıa e72 mi ?

winry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
25
0
86
İçel Mersin
kızlar yenı bır telefon alacağım.sızlerın fıkırlerınıze ıhtıyacım var. kullananlar bilenler fıkırlerını, onerılerını paylasırlarsa sevinirim :)
$BlackBerry-9700-white.webp $nokia-e72.webp

blackberry 869 - 1.292 TL fıyat aralığı
nokıa 602 - 864 TL

canm bı arkadsım ıkı telefnuda kullandı sunu soylıyım daha yenı almstı ve blackberry telefonun dugmesı cıktı ve ekranı kaydı dusun daha 2 ay falan olmstur herhlde .nokıadada ses sorunu var dıyıp duruyordu aynı telefonu baska arkadasmda kullanıyor o memnundu.canım ben ıphone kullanıyorum blackberyy e 1.292 cıvarı verene kadar 1.350 cıvarı almstm ben smdı fıyatı ne dır bılmıyorum ama bır ıphone al gercektn 7-8 aydr sureklı kullanıyorum ve hıc bır sıkayetım olmadı bır ıkı kere dondu okadar :31:

Bence de blackberry bende kullanıyorum ve çok memnunum, şöyle de bişey var, bb'lerde tuş takımı, kasa falan değişme olayı yok o yüzden garantiye verdiğinde bb yenisiyle değiştiriyo eger kullanıcı hatası degilse :) tamir gibi bi olay yok yani

telefon almadan önce çok karşılaştırma yaptım bana mp3, radyosunun olması çekim kalitesinin iyi, mp yüksek olması ve 2. kamera gibi özelliklerinin olması yeterliydi. bu iki telefonu karşılaştırınca 9700 istediklerim yoktu ama e72 mevcut ve fazlası vardı. hemde çokta ucuzdu. ve ben 6 aylık kullanılmış bir cihaz aldım. malum teknoloji ilerliyor zırt pırt yenileri çıkıyor hıza yetişmek imkansız o aıdan bir sürü para vermek istemedim.
zaten sende karşılaştırma yaparsan avantajlı olanın e72 olacağını görürsün. 9700 iş telefonu diye çıkardığı için daha rağbet görüyor daha havalı geliyor olabilir ama e72 istekleri fazlasıyla karşılıyor. 1 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.
ben e72 diyoru:34:

Back
X