blast embriyo hakkında bilgisi olanlar

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar balst embriyo hakkında bazı sorularım olacak bana yardımcı olurmusunuz.......... blast embriyo kaçıncı günde tutunur geç tutunabilirmi...........ben dün yani 9.günde betahcg yaptım sonuç 28.44 bana biraz düşük geldi böyle olan varmı çünkü 8.günde idrarda çıkmıştı şu anda olumulu düşünmeye çalışılyorum ama bir şekilde insan kafasından atamıyor... transferden sonra ha bire topik açanlarada sürekli niye kendinizi strese sokuyorsunuz herşeyi oluruna bırakın diyordum ama öyle değilmiş şimdi daha iyi anladım:utangac:

snucun çok ıyı ama onıkıncı gunu bekle sabret canım.............tam net sonuç o zaman cıkıcak buyuk ıht hamışsın karıştırma aklını artık ...................

bencede canım kendine stres yapma bazen benimkide öyle oldu sanırım geç tutunma olabiliyor bitanem stres yapma12.gün kan testini bekle

ah be canım......neden böyle erken test yapıpta kendinizi strese sokarsınız anlamıyorum.........12.gün testine daha 3 gün var.......3 günde katladığı sayıyı düşünsene ne kadar çok ilerlemiş olacak.....sen hamilesin canım......:1hug:

ah be canım......neden böyle erken test yapıpta kendinizi strese sokarsınız anlamıyorum.........12.gün testine daha 3 gün var.......3 günde katladığı sayıyı düşünsene ne kadar çok ilerlemiş olacak.....sen hamilesin canım......:1hug:

saolun arkadaşlar sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır herhalde bana o kadar destek ve moral veriyorsunuzki çok mutlu oluyorum iyiki varsınız iyiki kadınlar kulübüne üye olmuşum eşimden sonra sizlerle paylaştım ve bana verdiğiniz desteği hiç bir zaman unutmayacağım hepinizi can dostum olarak görüyorum inşallah sonucumda güzel olacak ve sizlerle paylaşacağım :enbuyukkk:a.s.

Back
X