blast transferi yapılmasına rağmen gebelik oluşmaması

ervabr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
1
0
36
Bursa
Merhaba,

3. tüp bebek denemem 16.07.2011 tarihi itibari ile negatif sonuç alınarak sonlandı. Blast transferi yapılarak gebelik oluşmayan arkadaşlar varsa bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Merhaba,

3. tüp bebek denemem 16.07.2011 tarihi itibari ile negatif sonuç alınarak sonlandı. Blast transferi yapılarak gebelik oluşmayan arkadaşlar varsa bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

canım öncelikle çok geçmiş olsun blast transfer tutunma şansı en yüksek transfer aslında bana da 3 defa blast yapıldı ama sonuç malesef canım.Allahtan hayırlısını istemekten başka yapacak bir şey yok malesef.şimdi bir kez daha deneyeceğiz.senin aklına takılan soru varsa sor canım? doktorunla konuştun mu ne söyledi? veya bazı testler istedi mi senden?

benimde ilk denemem blostasist oldu ve sonuç negatif kısmet artık allah ne zaman verirse o zaman olacak.

canım öncelikle çok geçmiş olsun blast transfer tutunma şansı en yüksek transfer aslında bana da 3 defa blast yapıldı ama sonuç malesef canım.Allahtan hayırlısını istemekten başka yapacak bir şey yok malesef.şimdi bir kez daha deneyeceğiz.senin aklına takılan soru varsa sor canım? doktorunla konuştun mu ne söyledi? veya bazı testler istedi mi senden?

merhaba Thorbank

bende aynı durumdayım. Doktorum ile görüştüm rahim filmi ve genetik test istedi. Siz hangi merkezde deneme yapacaksınız. Rahim filmi konusunda çok gerginim.

merhaba Thorbank

bende aynı durumdayım. Doktorum ile görüştüm rahim filmi ve genetik test istedi. Siz hangi merkezde deneme yapacaksınız. Rahim filmi konusunda çok gerginim.

canım acıbademde yaptıracağım opu ve transfer acıbademde yumurta takibi merisnde olacak..rahim filmini hiç dert etme canım ben anestezili çektirdim hiçbir şey hissetmedim bence anestezili çektir...ama bazı arkadaşlar anestezisiz çektirmişler sorun çıkmadı diyorlar ne bileyim işte ben canımın yanmasına dayanamam...)))) 200-300 anestezi farkı alırlar..önemli olan iyi bir merkezde güzel çekmeleri dediğim gibi sıkıntı yapma bende senin gibiydim ama çekildikten sonra bir şey hissetmedim sonrasında çok az kanama ve az ağrı oldu oı kadar...geçmiş olsun canım...tez zamanda başarılı olman dileğiyle...

maalesef bende son denememde iki blastofer transferi yaptırmış %65 şans verilmiş ama hamile kalamamış biriyim kısmet işte biz genetiklerimizi yaptırdık hiç bir sorun yok doktorum bidahakine pgd önerdi bakalım kısmet...

canım benimde iki kez blastosis transferi yapıldı ve ikiside negatifle sonuçlandı. sonra genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı. üçüncü tedavimde 3. gün transfer yapıldı ve kan sulandırıcı iğne kullandım hergün, sonucum pozitifti malesef kalp atışları durduğu için kürtaj oldum...bence genetik test yapılmalı çok zor bişey değil ama malesef doktorlarımız 2-3 deneme olmadan istemiyorlar olan bizlere oluyor.o yüzden doktolar sormasa bile siz sorun ve testleri yaptırın..

canım benimde iki kez blastosis transferi yapıldı ve ikiside negatifle sonuçlandı. sonra genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı. üçüncü tedavimde 3. gün transfer yapıldı ve kan sulandırıcı iğne kullandım hergün, sonucum pozitifti malesef kalp atışları durduğu için kürtaj oldum...bence genetik test yapılmalı çok zor bişey değil ama malesef doktorlarımız 2-3 deneme olmadan istemiyorlar olan bizlere oluyor.o yüzden doktolar sormasa bile siz sorun ve testleri yaptırın..

benim 2 tedavimdede blast kondu ilk yaptırdığımda hatta 3 tane konmuştu doktorum çok umutluydu malesef tutmadı herhangi bi test istemedi ikincide blast transfer edildi çok şükür allahıma hamile kalabildim ...

Benimde ilk demem blastosis transferi bügün sonucu negatif olduğunu öğrendim...
Sebebi bilinmeyen inferilite var.
donurulmuşlarım var ama ne zaman yaptırmalıyım

Back
X