Blastokist ile hamile kalan varmı

ygmrrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
100
0
26
İzmir
Mrb arkadaşlar arnızda 5.gün transveri yapılan ve hamile kalan kalan varmı benim transverim 5.gün yapıldı ve şuan transverden sonra 5 günüm hiç bişey hissetmiyorum....

Mrb arkadaşlar arnızda 5.gün transveri yapılan ve hamile kalan kalan varmı benim transverim 5.gün yapıldı ve şuan transverden sonra 5 günüm hiç bişey hissetmiyorum....

merhaba.. benim de 5. gün embriyosuydu, ve hamileyim :)
hiç üzülme, benim de hiçbir belirtim olmadı.. arada sol kasığıma batma oluyordu, ama çok kısa sürüyordu..
ama transferin 10. günü filan gece mide kazıntılarıyla uyandım..
moralini yüksek tut ki bebiş sana tutunsun canım :)

Canim bende blastokist transferi ile hamile kaldim cok sukur.7. Gunden sonra basladi belirtiler.8. Gunu idrarda 9. Gunu kanda ogrendim gebe oldugumu;)))))ondan once hicbir sey hissetmedim.hatta tutmadi galiba diye bile dusunmustum.ama cok sukur benimle;)))

Benimde besinci gun transferi kizim dogdu nerdeyse 17 aylik oldu:))
Darisi basina benimde kasiklarimda batma oldu (7 gun idrarda cikti :))

merhaba.. benim de 5. gün embriyosuydu, ve hamileyim :)
hiç üzülme, benim de hiçbir belirtim olmadı.. arada sol kasığıma batma oluyordu, ama çok kısa sürüyordu..
ama transferin 10. günü filan gece mide kazıntılarıyla uyandım..
moralini yüksek tut ki bebiş sana tutunsun canım :)

2 tane embriyo koydular benimde arada batmalarım oluyo ve kısa sürüyo .bütün hafta evde yatmaktan sıkıldım dışarı çaıksam bişey olurmu acaba

Canim bende blastokist transferi ile hamile kaldim cok sukur.7. Gunden sonra basladi belirtiler.8. Gunu idrarda 9. Gunu kanda ogrendim gebe oldugumu;)))))ondan once hicbir sey hissetmedim.hatta tutmadi galiba diye bile dusunmustum.ama cok sukur benimle;)))

doktor ayın 21inde kan testi yapcaz dedi daha bir hafta var idrar testi ne kadar güvenli bilmiyorum soonuç nagatif çıkcak diyo cesaret edemem heralde :(

Benimde besinci gun transferi kizim dogdu nerdeyse 17 aylik oldu:))
Darisi basina benimde kasiklarimda batma oldu (7 gun idrarda cikti :))

allah bağışlasın canım benimde batma gibi sanki cımbızla bişeyler çekiyolar gibi oluyo kasıklarımda inşallah hayırlı haberleri alırız

2 tane embriyo koydular benimde arada batmalarım oluyo ve kısa sürüyo .bütün hafta evde yatmaktan sıkıldım dışarı çaıksam bişey olurmu acaba

canım ben 8. gün idrar testinde pozitifi gördüm zaten.. darısı başına.
kendini yorma ve en önemlisi ağır kaldırma, ani bi hareket yapma. yürüyüş iyi gelir bence. hem hava almış olursun.

canım ben 8. gün idrar testinde pozitifi gördüm zaten.. darısı başına.
kendini yorma ve en önemlisi ağır kaldırma, ani bi hareket yapma. yürüyüş iyi gelir bence. hem hava almış olursun.

dün akşamdan beri kasık ağrımm var her iki taraftanda bugün 6 günümüz inşallah hayırlı haberi burda sizlerle paylaşırım

Back
X