blastokist transferi sonrasi 12.gun degerim

Inşallah canım. Ikiz ler geliyor gibi. ..
Bu arada ben doğum yaptım canım. Minik kizlarim yanımda şimdi. Darısı sana ve bütün bekleyenlere. ..
merak la haberini bekliyorum.
Aaaa allah anali babali buyutsun uzun omurlu olsunlar canim. ne zaman dogum yaptin normal dogummu oldu. Kac haftalikken dogdular. Bi de son soru isiml3rini ne koydun:) cok sorusordum sanirim

canım benim tedavi haziranda başladı temmuzda sonuç aldı ama sizin topiğe de bakıyordum seni oradan takip ediyordum değerin dalgalı idi o zaman :) soucuna bakıyordum :) kısmet şimdiye imiş :) allahım sağlıkla güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin :) salı drdan gelince hemen yaz olur mu :)

Aaaa allah anali babali buyutsun uzun omurlu olsunlar canim. ne zaman dogum yaptin normal dogummu oldu. Kac haftalikken dogdular. Bi de son soru isiml3rini ne koydun:) cok sorusordum sanirim

Sağol canım. Darısı bekleyen herkese. Ikizler 40 hafta beklemiyor maalesef. 36 .hafta bittiğinde doğrular. 17.gunumuz bugün.

Amin cani, cok sagol. Insallah sali gunu yazarim guEl haberleri:)

Sağol canım. Darısı bekleyen herkese. Ikizler 40 hafta beklemiyor maalesef. 36 .hafta bittiğinde doğrular. 17.gunumuz bugün.
Saglikli olsunlar da onemli degil. rabbi, bize de nasip etsin insallah

Soru sorup kacip gidenlere sinir olurum bende sali gununden beri bu sayfaya yazmamisim:))
Karindan usg ile 2 tane keae gorundu. Bi taneai 10 mm bi tanesi 20 mm. Ikisinde de henuz yolk sac gorunmedi, gorunmemesi normalmis. 10 gun sonra tekrar kontrole cagirdi doktor. O zaman bebegi de yolk saci da gorecekmisiz. Sukurler olsun..

gözün aydın canım...sağlıkla doğsunlar inşaallah...

Yazdiklariniz ne guzel seyler. :) bna da iki adet blast embriyotransfer edildi bugun ikinci gunumuz iceride neler oluyo ck merak ediyrm. Ilk transferimde 1 adet blast transfer edilmisti smdi ikiAllahim nolur son olsun bu kizlar duanizi bekliyrm

gözün aydın canım...sağlıkla doğsunlar inşaallah...
Sagol canim allah razi olaun. 1 tanesinde bebek gorunmedi kese cok cok yavas gelisiyor. Digerinde kalp atisi bile duyuldu cok sukur. Ama hala tutunmaya calisiyormus bebegim

Yazdiklariniz ne guzel seyler. :) bna da iki adet blast embriyotransfer edildi bugun ikinci gunumuz iceride neler oluyo ck merak ediyrm. Ilk transferimde 1 adet blast transfer edilmisti smdi ikiAllahim nolur son olsun bu kizlar duanizi bekliyrm
Rabbim hayirlisiyla guzel haberler almayi nasip etsin canim. Icerde yerlesiyor suanda bebeklerin. Elini karnina koy dua et. Onlar seninle ve duayla korunacaklar

Rabbim hayirlisiyla guzel haberler almayi nasip etsin canim. Icerde yerlesiyor suanda bebeklerin. Elini karnina koy dua et. Onlar seninle ve duayla korunacaklar
Bugun bencil gorumcem bna gelmisti ck korkuttu bni sicradim 1 yasjnda kizi war o dusuyo diye bi bagirdi sicrayip kostum unutup bi agri girdi anlatamam birsey olmusmudur yawrularima kizlar

Bugun bencil gorumcem bna gelmisti ck korkuttu bni sicradim 1 yasjnda kizi war o dusuyo diye bi bagirdi sicrayip kostum unutup bi agri girdi anlatamam birsey olmusmudur yawrularima kizlar
inşallah bişey olmamıştır allahın izniyle. ani hareket yapma. benim doktorum sakin transfer oldum diye sürekli yatma,kendini grip gibi hisset. o zaman nasıl davranıyorsan öyle davran demişti. tutacak olduktan sonra neler neler yapıyorsun da yine de tutuyor merak etme.

blastokist transferi sonrası 9. gün bhcg değerim 17 çıktı. 11. gün değerimin 15 olduğu söylediler. cok üzülüyorum sizce gebelik olmuşmamış mıdır? doktor artık kan testine gerek yok dedi

blastokist transferi sonrası 9. gün bhcg değerim 17 çıktı. 11. gün değerimin 15 olduğu söylediler. cok üzülüyorum sizce gebelik olmuşmamış mıdır? doktor artık kan testine gerek yok dedi
nasil ya 5 in uzerine hamile deniliyo ya hngi kurumun dr bu ?? Gec tutunuyodr belki ki bn bu forumlrda ck okudum bu degerlerden ck dusuk olup sonra cilginca yukselen

Transferin kacinci gunu gittiniz kese gormek icin?? Ben transferimin 21. Gunu gittim sadece kese gorduk icinde daha birsey yok, kesenin yanindada ya kanama alani ya bozulan 2. Kese var.. Ne zormus beklemek nezaman gorunur ki yolk kesesi ve bebek

cevap için teşekkürler :) biraz umutlandım Doktor değerin 17 den 15'e düşmüş dedi. yükselmesi gerekiyordu dedi. sizce kan tahlili yaptırmalı mıyım?

Canim buma kimyasal bebelik diyorlar. Testi cok erken yaptirmissin. Ginunde yaptirsaydin negatif oldugunu gorecektin ve Bu kadar uzulmeyeceltin. Beni, de 170lere kadar cikmisti coook yavas artiyordu oncekinde. Ama kimyasalmis. Rabbim bi sonrakinde kucagina almayo nasip etsin..
Transferin kacinci gunu gittiniz kese gormek icin?? Ben transferimin 21. Gunu gittim sadece kese gorduk icinde daha birsey yok, kesenin yanindada ya kanama alani ya bozulan 2. Kese var.. Ne zormus beklemek nezaman gorunur ki yolk kesesi ve bebek
19. Gunu gittik canim. Bi tanesi 11 mm bi tanesi 21 mm 2 tame kese vardi. 25. Gunu de buyuk olanda bebegi yarim cm olarak gorduk hatta kalbi de atiyordu. Diger kese 12 mm olmus. Ama hala kese etrafinda kanlanma var yerlesmeye calisiyor demisti.. pazartesi gorcez bakalim..
cevap için teşekkürler :) biraz umutlandım Doktor değerin 17 den 15'e düşmüş dedi. yükselmesi gerekiyordu dedi. sizce kan tahlili yaptırmalı mıyım?
Hakkinda hayirlisi olsun canim..

Canim 19. Gunde kese icinde yolk kesedi falan gorundu mu? Senin degerlerin yuksek baslamis benim 8. Gun 98 çıktı 10. Gün 228
Ben transferın 21. Gunu gittigimde sadece kese gorduk hatta doktor boş mu olcak dolu mu kalbi atcak mı bilemeyiz dedi çok üzüldüm. Bide kesenin etrafında kanama alanı olunca gerçi kanama alanının içinde fındık kadar bir boşluk daha vardı 2. Kesede olabilir of ne zormuş beklemek
Kalp atışını nezaman duydun?? Buarada ben karından usg ile bakıldı vajinal istemiyorum

19. Gunde sadece kese vardi yolk sac yoktu. Sonraki gittigi,de hem bebek hem kalp atisi vardi. Kesenin etrafindaki kanama alanini iki sekilde yorumluyorlar. Keaenin sekli bozuksa dusuge, duzgunse tutunmaya calistigina. Benim duzgun ve ilk gordugumuzde haftasina gore buyuktu bile. ama henuz kotu senaryo yazmadi doktor. Pazartesi gorecegiz bakalim. Kafanj takma. Bemim deger yuksek ciktiginda mol gebeligi bile dusundum. Insanin aklina neler neler geliyor. Icini ferah tut. Kese kac mm cikti 21. Gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…