blastosist transferi sonrası en erken test

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
selam arkadaşlar bana 10 mayısta 5.gün transferi yapıldı dün akşam bi test yapayım dedim kocaman iğrenç tek çizgi bana sırıttı biran çok kötü oldum asıl test günüm 19 mayıs en erken ne zaman belli olur benim gibi olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var belirtileriniz varmı benim göğüsler iğne vurlduğum andan itibaren aynı şiş ve uçları fena tek embriyo transferi oldu çok korkuyorum . TEŞEKKÜRLER

merhaba canım nasıl durumlar ne gibi belirtiler var bazen beni sinir basıyo adet olcam zamanki gibi koyu kıvamlı akıntım oluyo korkuyorum[/QUOTE]

merhaba canım valla belirti olarak sadece arada kasıklarımda batmalar oluyor arada birde belim ağrıyor akıntım var ama birazda kullandığım jele bağlıyorum

benim de 9 mayısta tek embriyo blastokist transferim oldu canım.benim test günüm 20 mayıs.
bende belirti yok göğüslerimin şiş olması dışında.o da estrofemden oluyo sanırım.idrar testine güvenemediğim için yapamıyorum bende.

inş RABBıM sağlıklısı ile pozitif sonuçlar göstersin sizlerede.. transfer üzerinden henüz 5gün geçmiş ve çok erken..
ben blast sonrası 10.gün yaptığım idrar testinde silik çizgi gördüm belli belirsiz..
boşuna üzmeyin kendinizi.. içinizde varolmaya çalışan meleklerinizi düşünün..
ALLAH.ım tez zamanda kavuştursun inş..

kızlar inşallah bebişlerinize kavuşursunuz. bana 2 tane blast transfer edilmişti ben 11.gün idrar testimde çift çizgiyi gördüm.şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim allah sizede nasip etsin inşallah. bence 10-11. güne kadar sabredin.

kesinlikle arkadaşlara katılıyorum en az 11. güne kadar bekleyin...

kızlar merhaba banada dün blast. trasfer edildi bende hepiniz gibi çok korkuyorum tutmucak diye inşallah hepimiz güzel haberler alırız inşallah bebişlerimiz bizi bırakmaz

merhaba bende blastosist transferi için gün sayıyorum.ama artık negatiflere o kadar alıştım ki pozitif imkansız gibi geliyo.hayırlısı artık.ilk denemelerimde tutmaması imkansız geliyodu,negatifi görünce şaşırıp kalmıştım.hele ki 2.denememde bhcg :145 çıktı ama 2 gün sonra 27 ye sonrada sıfır a düştü.ve ben çoooooooook üzüldüm.o yüzden artık çok fazla ümit edemiyorum.bakalım hayırlısı artık.

merhaba bende blastosist transferi için gün sayıyorum.ama artık negatiflere o kadar alıştım ki pozitif imkansız gibi geliyo.hayırlısı artık.ilk denemelerimde tutmaması imkansız geliyodu,negatifi görünce şaşırıp kalmıştım.hele ki 2.denememde bhcg :145 çıktı ama 2 gün sonra 27 ye sonrada sıfır a düştü.ve ben çoooooooook üzüldüm.o yüzden artık çok fazla ümit edemiyorum.bakalım hayırlısı artık.

çok geçmiş olsun canım.değerin 145 çıktığında transferin kaçıncı günündeydin?

evoevo canım bence senin bugün 7.günün acaba idrarda çıkmaz mı?benim 3.gün embriyosuydu ve 9.gün idrarda çıkmıştı.senin 5.gün embriosu o yüzden ben ce çıkar.tabi sen sormadan söyledim ama o bekleme süreci çok zor ben o yüzden ne olacaksa öğrenme taraftarıydım ama tabi gene seni de yönlendrmiş olmayayım.sadece o zor bekleme sürecini çabuk geçirirsin diye söyled,iminşallah herkesin pozitif olur ve tabi ki benimde ...

evoevo canım bence senin bugün 7.günün acaba idrarda çıkmaz mı?benim 3.gün embriyosuydu ve 9.gün idrarda çıkmıştı.senin 5.gün embriosu o yüzden ben ce çıkar.tabi sen sormadan söyledim ama o bekleme süreci çok zor ben o yüzden ne olacaksa öğrenme taraftarıydım ama tabi gene seni de yönlendrmiş olmayayım.sadece o zor bekleme sürecini çabuk geçirirsin diye söyled,iminşallah herkesin pozitif olur ve tabi ki benimde ...

evet canım 7.günüm sorma sabırsızlanıyorum ama idrar testi de yanıltıcı olabiliyor diye karar veremedim.hemşiremiz gününde gel kanda bakalım dedi bize.ama içimden bir ses de git test al diyo.belki yarın alır bakarım canım dayanamazsam :)
inşallah hepimiz hamiş kalırız hihoyyyt

evoevo canım baktırmadın değil mi daha.ben de merakla bekliyorum herkesi.istiyorum ki tüm blastosist transfer ettirenler hamile kalsın.biliyosun benim 3.denemem olacak ve morale çok ihtiyacım var.çünkü çok umutsuzum.benim için her pozitif bi umut.iyi haberlerinizi bekliyorum.

canım eşim bugün test almış eczaneden sanırım yarın sabah yapıcam.ama internetim olmadığı için anca akşama yazarım sonucu.zaten perşembe günü de kanda bakılacak.artık hayırlısı hakkımızda.
bugün bir arkdaşımın sonucunu öğrendim ve bana çok moral oldu haklısın yani pozitif sonuçlar iyi geliyo insana :) hemde idrarda negatif çıkmıştı arkadaşın kanda pozitifmiş.
senin test günün ne zaman?

benimde yarın test günüm bugün 2 kere idrar testi yaptım hemde 5.gün transferimin 13.günü malesef idrar testleri hep negatif çıktı bi korku aldı beni bazı arkadaşların 11.gün veya 12.gün çıkıyo yoksa benim tutmadımı ALLAHIM nolur yarın güzel haberler alırım dualarınıza ihtiyacım var

benimde yarın test günüm bugün 2 kere idrar testi yaptım hemde 5.gün transferimin 13.günü malesef idrar testleri hep negatif çıktı bi korku aldı beni bazı arkadaşların 11.gün veya 12.gün çıkıyo yoksa benim tutmadımı ALLAHIM nolur yarın güzel haberler alırım dualarınıza ihtiyacım var

inş.pozitif sonuç alırsın canım :Saruboceq:

evoevo canım benim daha transferim olmadı haftaya olacak.ama çok korkuyorum.peppecura canım sende iyiyede kötüye de hazırlıklı ol.zira idrarda pozitif çıkması %99 hmilesin demek ama negatif çıkmasının çok fazla bir seçiciliği yok yani hamile olabilirsinde olmayabilirsinde.ama sen her şeye hazırlıklı ol.çünkü insan beklenti içine girerse yıkılıyo.senin kaçıncı transferin bilmiyorum ama ben daha önce 2 kez olumsuz durumla karşılaştım hele son transferimde bhcg:145 çıktı ve sonra sonlandı yıkıldım .20 gün kendime gelemedim çok ağladım sebepsiz yere.her bebek gördüğümde her gebe gördüğümde çok ağladım.. üstelik ne yer ne zaman önemliydi benim için nerde içime düşerse orada aniden ağlamaya başlıyodum.sonra hep kendime telkin ettim dedimki ya 5 aylık-6 aylık düşürenler ne yapsın.

Back
X