Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda gördüm hayırlı olsun var gözüküyor :)Bügün 9.günüm 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldu sizce var mı
Eki Görüntüle 3595443
Evet beta 19.29 çıktı yükselir mi sizceBunda gördüm hayırlı olsun var gözüküyor :)
9. Gün yapmışsınız 12 günde kan testi yapın diyorlar genelde bence yükselirEvet beta 19.29 çıktı yükselir mi sizce
Benim 5.gün embriyosu bu da 7.gün yaptıgım test çok silik bir çizgi 9.günde yine böyleçok silik çıktı benım umudum kalmadı zaten 10.gün normal kaset gebelik testi yaptım erken gebelik testi değil onda da birşey çıkmadı sadece erken gebelik testlerımde çok çok silik çıktı vicdanen ilaçlarımı kullanıyorum sonuç gününe kadar sizlerin yorumu ne olur acaba9. Gün yapmışsınız 12 günde kan testi yapın diyorlar genelde bence yükselir
Işık yansımış tam görünmüyor ama silik varsa niye umudunuzu yitiriyorsunuz benim de 9. Günüm hatta konu açtım silik çıktı bende deBenim 5.gün embriyosu bu da 7.gün yaptıgım test çok silik bir çizgi 9.günde yine böyleçok silik çıktı benım umudum kalmadı zaten 10.gün normal kaset gebelik testi yaptım erken gebelik testi değil onda da birşey çıkmadı sadece erken gebelik testlerımde çok çok silik çıktı vicdanen ilaçlarımı kullanıyorum sonuç gününe kadar sizlerin yorumu ne olur acaba
Bilmiyorum yapay zekaya sordum 7.gün silik çıktı 9.gün daha net çıkması lazım falan dedi eğer çıkmazsa büyük ihtimalle olmadığını söyledi 9.günde silik çıktı cıplak gözle bakınca görünür ya öyle yani öyle olunca dedım o zaman yıne tutunmadı diye umudumu yitirdim bir de hiç belirtim yok sadece ara ara adet olacak gibi bir ağrı oluyor son iki gündür de gogusume sızı giriyor ama belirti aramak niyetim de yok muhtemelen tutmamıştır çünküIşık yansımış tam görünmüyor ama silik varsa niye umudunuzu yitiriyorsunuz benim de 9. Günüm hatta konu açtım silik çıktı bende de
Hayır canım ya tutmuştur ve seninledir günlerdir Burda okumadığım forum kalmadı kimsede öyle çok net belirtiler yok sen moralini yüksek tut lütfenBilmiyorum yapay zekaya sordum 7.gün silik çıktı 9.gün daha net çıkması lazım falan dedi eğer çıkmazsa büyük ihtimalle olmadığını söyledi 9.günde silik çıktı cıplak gözle bakınca görünür ya öyle yani öyle olunca dedım o zaman yıne tutunmadı diye umudumu yitirdim bir de hiç belirtim yok sadece ara ara adet olacak gibi bir ağrı oluyor son iki gündür de gogusume sızı giriyor ama belirti aramak niyetim de yok muhtemelen tutmamıştır çünkü![]()
Allah razı olsun çok güzel konuştunuz pazartesi belli olacak bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfenHayır canım ya tutmuştur ve seninledir günlerdir Burda okumadığım forum kalmadı kimsede öyle çok net belirtiler yok sen moralini yüksek tut lütfen
Bana da dua edin benim de pazartesi test gününmAllah razı olsun çok güzel konuştunuz pazartesi belli olacak bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfen![]()
Rabbım size de bize de bu süreçte yorgun düşüp emek harcayan hepimizin emeğini de kucağımızı da boş bırakmasın güzel haberler nasip etsinBana da dua edin benim de pazartesi test gününm
Alalhımmmm inşallah pozitif haberlerimizi veririz şöyle betalar 500 lerde falan çıksınRabbım size de bize de bu süreçte yorgun düşüp emek harcayan hepimizin emeğini de kucağımızı da boş bırakmasın güzel haberler nasip etsin![]()
Amin amin aminAlalhımmmm inşallah pozitif haberlerimizi veririz şöyle betalar 500 lerde falan çıksın![]()
Merhaba değeriniz kaçtı 9. Gün benim 3. Hin embriyosu 8 günde 2 altında çıktıKan testi verirseniz kanda gözükür pozitifse bende transfer sonrası 9. Gün öğrenmiştim kanda![]()
94 düMerhaba değeriniz kaçtı 9. Gün benim 3. Hin embriyosu 8 günde 2 altında çıktı