Blastosist Transveri olanlar

Blastosist Transveri sonucu

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar.blast embriyolarla gebelik sansı daha fazla.bende 6 .tüp bebek denememde dondurulmus blast embriyolarla gebe kaldım.bir kızım olacak insallah.3 adet embriyo transfer edilmişti.hatta çözüldükleri zaman donduruldukları haline göre hücreler kapanmıstı.ben olacağına inandım. sükür kızım tutundu.size tavsiyem olacağına inanın.birde transferden sonra bolbol ananas yemiştim.bilmiyorum etkisi varmı.insallah sizlerde en kısa sürede bebeklerinize kavusursunuz.

bana ardışık transfer yapıldı. 3. gün 1 tane 1. kalite embriyo, 5 gün 2 tane blast kondu. Şimdi 13 haftalık hamileyim, tekil gebelik. Blast embriyonun tutunma ihtimalinin yüksekliği bilimsel olarak da kabul ediliyor canım.

Canım tebrık ederım ne guzel allahım hayırla saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıhsallahhhh darısı basımaaaa carsamba transferım var benımde

bana ardışık transfer yapıldı. 3. Gün 1 tane 1. Kalite embriyo, 5 gün 2 tane blast kondu. şimdi 13 haftalık hamileyim, tekil gebelik. Blast embriyonun tutunma ihtimalinin yüksekliği bilimsel olarak da kabul ediliyor canım.

tebrıık ederım canım saglıkla kucagına alırsın ıhsallahhh
çok heyecanlıyım doktorumda çok ıyı konusuyor 10 tane bebişim var bakalım kac tane koyucaklar bana 1.kalıtedelermıs

merhaba bende blastosist trnsferi oldum sonuç pozitif şu an 34 haftalık hmileyim
çok ii bence embriyolar daha ii tutunuyomuş dok bana %60 70 dedi embriyolagla rçok umutluyduı hatta 2 tane tarnsfer oldu fazla yapmıyolar tutma ihtimalı yüksek diye ALLAH yardımcın olsun inş ii haberler alırsın

ay canımmmmm tebrık ederımmmm ıhsallah tutar benımkıde doktorum 4tane ayırmıs gerısını dondurmuslar bakalım kısmet nelere dıkkat etmem gerekıyor canım

Back
X