• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Mutfak Aletleri Blender Seti Alıcam. Arnica veya Sinbo kullananlar Bakabilir Mi?

xxDerinxx

♥♥ Aşkım ♥♥
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
8.713
23
158
Batman
Kızlar blender seti alıcam. İkisinin de resmini ekliyorum. İkisinden birini kullananlar fikirlerinizi paylaşır mısınız? İyi veya kötü yönleri nelerdir, hangisini tavsiye edersiniz?

$MAG_788704.webp
$arnica-orbital-lux-500watt-stand66581.webp

Biraz daha bilinen markaların ürünlerini tercih et derim ben çok avantajlı kampanyaları oluyor donemse hatta internetten alırsan daha avantajlı bile bulabılıyorsun.
Hem ıcın rahat olur hemde urunune bırsey oldugunda alacagın hızmetın kalıtesı bellı olur canım . Şimdiden gule gıle kullan derım ben :34:

canım, Sinbo markasını tavsiye etmiyorum.
geçen sene Carrefour'dan aldık bir tane Sinbo doğrayıcı rondo.
bir kaç sefer kullanmak nasip oldu durduk yere bozuldu ve hiç bir usta yapmıyor. uğraşmaya değmiyormuş..
yepyeni duruyor kutusunda...
bir arkadaşım benle aynı anda aldı başka yerden. aynı model Sinbo. onunki çalışıyo halen. ama çalıştırdığında bazen kıvılcım atıyo..

Arnica' ya gelince. çok dayanıklı marka.
Arnica'nın elektrikli süpürgesini ve ketle kullanıyoruz evimizde.
kaç sene oldu hiç bir sorun çıkarmadı. çok sağlam gerçekten.

sinbo nun başka modeli var ben memnun değilim sinbo aldıgım hiçbir memnun değilim
arnicayı bilmiyorum ama braun u tavsiye ederim

Kimseden cevap gelmeyince ben Sinbo'yu sipariş verdim kızlar...
Evde Sinbo marka kullandığım ürünler var ve memnunum...
Şimdi olumsuz yorumları görünce tereddütte kaldım ama siparişi vermiş bulundum...

Şimdi olumsuz yorumları görünce tereddütte kaldım ama siparişi vermiş bulundum...

Ben sinbodan elektrik süpürgesi ve sıvı sabunluk aldım beni resmen kanser ettiler. 7 günde hizmet hikaye defalarca aradım bir türlü sıraya alamamışler ürünümü neredeyse 1 ay sonra geldi sıvı savunluk bir daha geri gitti geldi, bir daha geri gitti... her seferinde ürün değiştiriyorlar inatlaşmadılar ama gelen gideni aratır derler ya.. şükür şimdiki sıvı sabunluktan tık yok.
Büyük parça eşya özellikle almamak azım garanti bittikten sonra hem tamir hem kargo parası verecez, daha pahallıya gelecek. En güzeli bildiğin markalar...

değiştirme sansın yok mu cnm

hangi marka daha iyi bilmemde ama blenderin ucu metal olsun
annemde sinbo rondolu blender vardı ..blenderin ucu kırıldı plastikti ..ama rondosu şimdilik sağlam

Sinbo'nun kullandığım diğer ürünleriyle sorun yaşamadım...
Değiştirme şansım sanırım yok...

Eda'cım doğru söylüyorsun am bütçem buna yetti şimdilik...

Back
X