Blent Ersoyun ceninli yz !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senelerdir bu tip yüz kremlerinde aynı metod uygulanır sorgulanmaz Bülen Ersoy yapinca Etikmi diye tartışılır Neden??

resim yok mu ya?

rujlarda da cenin kullanılıyor diye biliyordum , yanlış bi bilgi mi ki benimki

resmi goremedım ama sanmıyorum onun pek değişecegıni :S bildiğimis bulent ABLAA :S

yıne de cok korkunç düşünmesi bile

Ne yaparsa yapsın olmuyor olmuyor olmuyorrr olmaz olmaz olmazzz.
Bunu ekranda gördüm mü ıyy yapıyorum o tırnaklarını görünce içim kalkıyor tiksiniyorum. O göz makyajını dudak makyajını görünce bi tuhaf oluyorum..
Kısacası benden ve tvlerden uzak olsun bu ya gerçekten...Bu hale kendini yine kendisi getirdi ao da ayrı bi konu.. Ayrıca diva miva palavra hepsi millet böyle dedikçe bi yerlerini kaldırıyor bunun dağları ben yarattım edası ile geziniyor meydanda..

Bence çok fazla abartmışsınız. O uygulamayı yapması tartışılır ama Bülent Ersoy'u bu şekilde aşağılamanız hiç doğru değil bence. Kendisi çook alımlıdır bir kere. Gözlerinin güzelliği yeter. Bazen uçuk kaçık giyindiği de oluyor ama yine de en şık en çok yakıştıran sanatçıdır. Ses sanatçılığına kimse bir şey diyemez. Cinsel tercihine gelince, Allah kimseyi bu şekilde sınamasın. Kimin babası ya da abisi parası çok olduğu için böyle bir şey yapar? Ya da hangimiz kadınlığımızdan bıktığımız için erkek olmayı ister? Meseleye sadece magazin yönünden bakmamak lazım. Onun için iki sıkıda bir mesele Bülent Ersoy olunca özrünün alay konusu edilmesi çok ayıp ve de günah bence. Herkes kendi kusuruna baksın. Bülent Ersoy benim dünya tatlısı biricik divamdır. Ben onun sesiyle büyüdüm.

fani dünya diyorum başka şeyde demiyorum.. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…