Blokajlar

Tabi ki hayat böyle inişli çıkışlı ama belli konularda hep sorun yaşayınca sebep ne olabilir diye düşünmeye başladım. Umarım dediğiniz gibi olur bizleri de güzel insanlarla bir araya getiren bir plan devreye girer hayatlarımızda

Namazı düzenli kilamiyorum maalesef ve onun etkisine de inanıyorum tabi ki. Düzene sokmayi çok istiyorum inşallah once onunla başlayalım teşekkür ederim

Namazı düzenli kilamiyorum maalesef ve onun etkisine de inanıyorum tabi ki. Düzene sokmayi çok istiyorum inşallah once onunla başlayalım teşekkür ederim
Gün içinde düzenli kılamıyorsan bile akşamları kazala çok faydası oluyor.

Güzellik göreceli tabi ki cok zengin değilim fakat kendime göre bir birikimim var. Bunlardan ziyade kendimi bildim bileli başarılı bir insandım. Her yerde de genelde herkesten daha basariliydim. Genelde de insanların hepsinde olmasada çoğunda en küçük şeylere bile haset ettiklerini gördüm en temel şeylerde bile. Bu yüzden soğudum çevremdekilerden ve çoğu şeyi de gizleme kararı aldım. İyi olmamdan memnun olmayan insanların kötü enerjilerinden korkuyorum açıkçası

Evet bunu uzun zamandır kafama takıyorum zaten. En azindan 3 vakitle başlayıp alışkanlık haline getireceğim. Daha önce çok fazla başlayıp bıraktım bu sefer farklı olur insallah
Tamamen bırakma bir rekatta olsa kıl hergün.

Girer girer inşallah en iyisi en güzeli en içinize sineni

`