• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blokajlar

mavibeneklikiz777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
176
Puanlar
103
Kızlar merhaba, 30 yaşındayım ve genel olarak başarılı bir insanim. Cevremde cok kiskanc akrabalar ve arkadaslar var maalesef. Detaylara girmek istemiyorum ama gerçekten öyle şeylere mâruz kaldim ki insanlardan uzaklasmaya basladim ve cok yalnizlastim. En azindan guzel bir evliligim olsun istiyorum hani bu yalnızlık duygusundan kurtulmak icin fakat iliski konularında da hiç yüzüm gülmedi diyebilirim. Hayatımda şu an kimse yok kimse cikmiyor da karsima. Son zamanlarda aklıma nazar kötü enerji ihtimali takılmaya başladı. Bundan dolayı kiskancliklara maruz kaldığımı söyledim zaten. Sizlerin benzer tecrübeleri oldu mu nazarla hayatı durağanlasan ilerleyemeyenler oldu mu. Dini bilgisi olanlar da fikirlerini yazarsa sevinirim bunun dini bir temeli var mı. Varsa nasıl çözdünüz yada çözebiliriz. Kısaca demem o ki nazar hayatımızdaki ilerlemeye olumsuz etki eder mi kısmetimizi nasibimizi kapatıp erteler mi? Teşekkür ederim

Canım istediğin kadar arınmaya çalış etrafında kıskanç insanlar elbet olacak, hatta diceksin ki neyim var neyimi kıskanacaklar ki. Öyle olmuyor işte senin hayat düzenini yaşama sevincini, mutluluğunu kıskanan olacak, mutsuz insanlar kıskanır zaten.
Kısmet konusuna gelecek olursak ben 25 yaşımda evlendim hatta anneme de ben 25 yaşımda evlenicem senin gibi dedim ve öyle oldu. Nasip kısmet yani zorlama kendiliğinden gelişir. Bu zamanda evlenecek insan da pek yok, diyorum ki Allah bu zamanda evlenmek isteyenlere yardım etsin zaman çok kötü ve hep çıkar ilişkisi üzerine.

Hep mi bu kıskançlar, fesatlar senin çevrende.
Biraz hayata bakış açını değiştir.. belki çevrendekiler de değişir.
34 yaşındayım hiç çevremde böyle insanlar görmedim varsa da görmedim ben.. hep kendi yoluma baktım.
Insanları kollaya kollaya, hayatın akışından çıkarsın.. sonra nazarın ne suçu var.
Kötü enerjiler çevrede değil, düşüncelerinde bence. O beni kıskandı, bu beni çekemedi diye diye tüm olumsuzlukları üzerine çekiyorsun.
İrdeleme bir şeyi yoluna bak

Kızlar merhaba, 30 yaşındayım ve genel olarak başarılı bir insanim. Cevremde cok kiskanc akrabalar ve arkadaslar var maalesef. Detaylara girmek istemiyorum ama gerçekten öyle şeylere mâruz kaldim ki insanlardan uzaklasmaya basladim ve cok yalnizlastim. En azindan guzel bir evliligim olsun istiyorum hani bu yalnızlık duygusundan kurtulmak icin fakat iliski konularında da hiç yüzüm gülmedi diyebilirim. Hayatımda şu an kimse yok kimse cikmiyor da karsima. Son zamanlarda aklıma nazar kötü enerji ihtimali takılmaya başladı. Bundan dolayı kiskancliklara maruz kaldığımı söyledim zaten. Sizlerin benzer tecrübeleri oldu mu nazarla hayatı durağanlasan ilerleyemeyenler oldu mu. Dini bilgisi olanlar da fikirlerini yazarsa sevinirim bunun dini bir temeli var mı. Varsa nasıl çözdünüz yada çözebiliriz. Kısaca demem o ki nazar hayatımızdaki ilerlemeye olumsuz etki eder mi kısmetimizi nasibimizi kapatıp erteler mi? Teşekkür ederim
Kadere ve nazara inanıyorum fakat her sorun olduğunda her şeyi nazara yormam. Çakralarınızda dengesizlik olabilir. Düzenli olarak meditasyon ve enerji temizlemesi yapmanızı öneririm. Bir şey şu anda olmuyorsa hayırlı olmadığı için olmuyordur. Allah bizim için en hayırlısı olanı bilir. Bizim hayır gördüğümüzde şer ; şer gördüğümüzde ise hayır olabilir. Yeni ortamlara dahil olun. Kurs, aktivite,gezi vs aklınıza ne geliyorsa.

Canım istediğin kadar arınmaya çalış etrafında kıskanç insanlar elbet olacak, hatta diceksin ki neyim var neyimi kıskanacaklar ki. Öyle olmuyor işte senin hayat düzenini yaşama sevincini, mutluluğunu kıskanan olacak, mutsuz insanlar kıskanır zaten.
Kısmet konusuna gelecek olursak ben 25 yaşımda evlendim hatta anneme de ben 25 yaşımda evlenicem senin gibi dedim ve öyle oldu. Nasip kısmet yani zorlama kendiliğinden gelişir. Bu zamanda evlenecek insan da pek yok, diyorum ki Allah bu zamanda evlenmek isteyenlere yardım etsin zaman çok kötü ve hep çıkar ilişkisi üzerine.
Evet öyle insanlar hep var ve hiç aklıma gelmeyen şeyler duyuyorum cok üzülüyordum ama artık üzülmüyorum sadece mesafe koyuyorum. Bu yüzden de iyice yalnizlastim kendimi kötü hissediyorum. Dediğiniz doğru çevrede düzgün insan da yok evlilik iyice zorlaştı maalesef

34 yaşındayım hiç çevremde böyle insanlar görmedim varsa da görmedim ben.. hep kendi yoluma baktım.
Insanları kollaya kollaya, hayatın akışından çıkarsın.. sonra nazarın ne suçu var.
Kötü enerjiler çevrede değil, düşüncelerinde bence. O beni kıskandı, bu beni çekemedi diye diye tüm olumsuzlukları üzerine çekiyorsun.
Hep benim çevremde demedim zaten ama son zamanlarda bundan çok rahatsız olduğumu ve kafamı kurcaladigini belirttim. Neler yaşadığımı bilmediğiniz için anlayamıyorsunuz. Kötü niyetli baktığımdan dolayi değil bariz cümleler duyduğumdan tavırlara maruz kaldigimdan dolayı artık acaba bu insanların kötü enerjisi mi blokaj yaratıyor diye düşünmeye başladım. Umarım bu gibi insanlarla hiç karşılaşmazsiniz karsilasmayiz

Kadere ve nazara inanıyorum fakat her sorun olduğunda her şeyi nazara yormam. Çakralarınızda dengesizlik olabilir. Düzenli olarak meditasyon ve enerji temizlemesi yapmanızı öneririm. Bir şey şu anda olmuyorsa hayırlı olmadığı için olmuyordur. Allah bizim için en hayırlısı olanı bilir. Bizim hayır gördüğümüzde şer ; şer gördüğümüzde ise hayır olabilir. Yeni ortamlara dahil olun. Kurs, aktivite,gezi vs aklınıza ne geliyorsa.
Meditasyon gibi şeylere nedense hiç inanıp odaklanamıyorum. Bu konu ve enerji temizlemesi için tavsiye edeceğiniz youtube videosu falan var mı acaba. Aktiflesme konusunda da iş hayatindayim çok vakit bulamıyorum ama daha aktif olmaya calisacagim. İnanın bunaldıkca böyle şeyleri yapasım da kalmıyor.

Evet öyle insanlar hep var ve hiç aklıma gelmeyen şeyler duyuyorum cok üzülüyordum ama artık üzülmüyorum sadece mesafe koyuyorum. Bu yüzden de iyice yalnizlastim kendimi kötü hissediyorum. Dediğiniz doğru çevrede düzgün insan da yok evlilik iyice zorlaştı maalesef
En güzeli mesafe ben de çözümü mesafede buldum, kötü etkilemek istemiyorum ama evlendiğinde eşinin ailesi de çekemeyebilir hazırlıklı ol 🤭

Meditasyon gibi şeylere nedense hiç inanıp odaklanamıyorum. Bu konu ve enerji temizlemesi için tavsiye edeceğiniz youtube videosu falan var mı acaba. Aktiflesme konusunda da iş hayatindayim çok vakit bulamıyorum ama daha aktif olmaya calisacagim. İnanın bunaldıkca böyle şeyleri yapasım da kalmıyor.
Severek takip ettiğim ,uyumadan önce dinlediğim " mistik yol" isimli YouTube kanalı var. İnsta hesapları da var.

En güzeli mesafe ben de çözümü mesafede buldum, kötü etkilemek istemiyorum ama evlendiğinde eşinin ailesi de çekemeyebilir hazırlıklı ol 🤭
Onun da farkındayım evli arkadaslarimdan duyuyorum benzer seyler 😄 ama en azından eşim tam anlamıyla yanımda olursa bu gibi durumlarda daha güçlü olurum diye düşünüyorum umarım da öyle olur 😅

Size gelecek olan sizi bulur nazar bilerek nazar edene daha kötü dönüyor içinizi ferah tutun.Demekki layiginizi bulamadınız henüz.Bence bir plan var insanları bir araya getiren tabi ayırt etmek lazım kim kendi gibi kim kendini gizliyor.Kendi hayatımda hep iyi düşünmeye çalışıyorum yıllar içinde farkettimki ben ne kadar kapıyı açık tutarsam ne kadar kafaya takarsam o kadar kötü etkileniyorum Bir ara battım bildiğiniz aile ölümleri hastalık mali krizler herşey tepetaklak .Sonra dedimki battım şimdi daha beter ne olabilirki .O beter şeyde oldu sonra saldım bildiğiniz depresyonun dibine vurdum.Sonra dipten yukarıya çıkmaya karar verdim o sırada bildiğiniz hayatımdaki tüm yüzleşmeleri geçmişe dönüp kendi çocukluğuma sarılmayı herşeyi kabul edip gayret hırs ve inanmaya sığındım ama çokça çaba .Şimdi bişey dokunmuyor bana benden başka .O kapıyı mühürledim .Öyle iki dandik akraba yada bu dünyadaki iki kırıcı söz hareket hakaret işlemez bana .

Namaz kılabiliyor musun namaz koruyucu kalkan oluşturuyor. Ben ne zaman düzenli namaz kılsam hayatım tamamen yoluna giriyor hatta dualarıma ertesi gün cevap buluyorum. Bazen hayatımız bize göre tıkanmış gibi gelebiliyor ama gecikiyorsa güzelleşiyordur. Ben nazara inanırım ama her şeyi de nazara bağlamak çok saçma geliyor nazar var diye insanlardan hayattan kaçacak değiliz. Benim yanıma bir müşterim geliyor ne zaman gelse nazar var sende yok insanların enerjisini çekiyorsun böyle hayat mı olur ya sıkıcı sıkıcı insan görmeden mi yaşayalım. Hasta oldum diyorum cinler hasta edermiş oldu cinlerin işi gücü yok beni grip edicek. Çok fazla takılma seni koruyacak en önemli şey namaz inançlısın diye söylüyorum bu arada bir de YouTube dan nazar duaları var onları açabilirsin evinde işyerinde.

Sanmam beni kıskananlar oldukça daha da işim rast gitti açıkçası

Meditasyona odaklanmaya çalış
Kendi zihnini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez

Nazara inanırım zaman zaman başımada birşeyler gelir ama hayatımı hiç bir zaman bu kadar etkilemez herşeyi nazara bağlamam çünkü bu kadarı saçma olur sizin mesela ne özelliğiniz var sürekli nazar değecek çok mu güzelsin zekisin veya zenginsin?

Meleklerin içinde yaşıyorsunuz sanırım cevrenizde hiç kıskanç insanın olmamasının başka açıklaması yok.

Meleklerin içinde yaşıyorsunuz sanırım cevrenizde hiç kıskanç insanın olmamasının başka açıklaması yok.

Oturup şu beni kıskanıyor, bu beni kıskanıyor gibi saçma sapan düşüncelere dalmıyorum.
Önüme bakıyorum.
Ayrıca yok yani. Milletin işi gücü yok beni mi kıskanacak.
Çevremi kendim oluşturuyorum sonuçta
Sülalede de sınır koymayı bilen biriyim.. o yüzden çevrem gayet normal insanlardan oluşuyor.
Yani normal bir hayat sürmek için meleklerle yaşamama gerek yok

Back
X