- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi KurkmantoluS
- #2.221
5
528mucizemmm
canım sen duanı paylaşır mısın sana başlayalım bu gece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DUAM5 528mucizemmm canım sen duanı paylaşır mısın sana başlayalım bu gece.
Okudum kusura bakmayın geç cevap verdim
İrem kardeşim için okudum 20 si son dediğinz için geceye kadar vakit var diye anca okudum misafirim var yetişemiyorum ama zamanında okuyorm yine de hakkınızı helal edin
begonvil1985 canım duan tamamlandı. Dilerden dua sonunda yapman hayırlı olan bi kaç şey var onları okuyup yapabilirsin. Rabbim kabul etsin
Amin canım inşaallah seninde çok güzel haberlerini alırızTığçe arkadaşımız için okudum, Rabbim tez zamanda duâlsrını kabul etsin, mutlu haberlerini buradan okumayı bizlere nasip etsin inşallahSezinto
Okudum, Rabbim kabul buyursun❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- @brkycn ❤
2- @begonvil1985 ❤
3- 5 528mucizemmm
4- @kedi medi ❤
5- C cansu_tr
6- @yalutserkan ❤
7- O Orkidem
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64 ❤
10-Kahlofrida
11-MelodiminEsi
12-debriyajgazfren
Dua yapılan arkadaşımız: 5 528mucizemmm
Duası:
Adım Tuğçe
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahım yüce Rabbim sen TUĞÇE arkadaşımızın saglıgını koru ona mutlu huzurlu hayırlı uzun ömür nasip et ,sevdiklerini ömründen eksik etme , onu vesveselelerden muhafaza et ve yalnızlıkla imtihan etme.en hayırlı zamanda en hayırlı insanı karşısına çıkar daha fazla bekletme Rabbim evlilik niyetinde Tuğçeyi çok sevicek gözünden bile sakınacak Tuğçenin çok sevecegi yakışıklı,kendi ekmegini kazanan ,kibar ,vicdanlı dürüsüt bir beyfendiyle huzurlu mutlu yuvasını kurmayı burdan mutlu evlilik haberini vermeyi Tuğçe arkadaşımıza nasip et Allahım .Hayalini kurdugu gelinligiyle imrenilesi dügününü yapsın İnşallah.Salih saliha sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatları olsun Tuğçe arkadaşımıza hayırlı kul ,hayırlı evlat,hayırlı eş,hayırlı anne olabilmeyi nasip et ALLAHım vekil olarak sen yetersin sen ol dersen olur inşallah .allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed AMİN.
Şimdiden okuyan herkesten Allah razı olsun rabbim hepinizin gönlünden ne geçiyorsa herşeiyn en güzelini en hayırlısını nasip etsin
Herkes 111 adet okuyacak arkadaşlar. Dua sahibi de 111 adet okuyacak. Süremiz en geç 22.08.2019 perşembe sabaha kadar. Hızlı ilerleyebilmemiz dua listesinde kopmalar yaşanmaması için biraz özen gösterelim lütfen. *Dua sahibinin başında ve dua bitiminde yapması gereken bi kaç şey var ona dikkat etsin özellikle.
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
Kendi niyetini / arkadaşımızın niyetini, duasını dile getirip duayı okumaya başlıyoruz.
Dua sahibi arkadaşımız dilerse duaya başlamadan önce ya da dua bitiminde 2 rekat Hacet namazı kılabilir. Dua bitiminde yine dua sahibi arkadaşımız yine 3 elhamdulillah 3 salavat getirip duasını tekrar edip aminleyecek. Ardından dilerse
Kenzül-arş duası ve hemen ardından
21 adet ''Rabbi yessir duası okuyabilir.
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad.
Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.