- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.281
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahBen tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay opu oldum bu ay transferim yapılacak hayırlısıyla transferin gerçekleşmesi ve bebeğimin bana tutunabilmesi için niyetlenirseniz çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim . Beni okundu sayabilirsiniz şimdiden soyleyim ben yarın kendim için okurum
Okudum canım Rabbim kabul etsin rabbim sana kabul olmuş dua sevinci yaşatsın inşaallah burdan güzel haberlerini alırızBen tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay opu oldum bu ay transferim yapılacak hayırlısıyla transferin gerçekleşmesi ve bebeğimin bana tutunabilmesi için niyetlenirseniz çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim . Beni okundu sayabilirsiniz şimdiden soyleyim ben yarın kendim için okurum
Okudum Rabbim kabul buyursun, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canımBen tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay opu oldum bu ay transferim yapılacak hayırlısıyla transferin gerçekleşmesi ve bebeğimin bana tutunabilmesi için niyetlenirseniz çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim . Beni okundu sayabilirsiniz şimdiden soyleyim ben yarın kendim için okurum
1 saate biter canım kusura bakmayın yoldayım şu anKahlofrida canım senin ne zaman biter biz sıradaki arkadaşa geçiyoruz.
C cansu_tr duanı paylaşır mısın bizimle. En kötü yarın sabah listeyi düzenlerim. C cansu_tr arkadaşımız duasını paylaşınca okumaya başlayabilirsiniz arkadaşlar.
Bitirdim Allah kabul etsin❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- M Maviruya30
2-begonvil1985
3- 5 528mucizemmm ❤
4- @kedi medi
5- @cansu_tr❤
6-yalutserkan
7- O Orkidem
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64
10-Kahlofrida
11-MelodiminEsi ❤
12- @MaviKuplik ❤
Dua yapılan arkadaşımız: @cansu_tr
Duası: Ben tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay opu oldum bu ay transferim yapılacak hayırlısıyla transferin gerçekleşmesi ve bebeğimin bana tutunabilmesi için niyetlenirseniz çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim.
Herkes 111 adet okuyacak arkadaşlar. Dua sahibi de 111 adet okuyacak. Süremiz en geç 26.08.2019 Pazartesi sabaha kadar. Hızlı ilerleyebilmemiz dua listesinde kopmalar yaşanmaması için biraz özen gösterelim lütfen. *Dua sahibinin başında ve dua bitiminde yapması gereken bi kaç şey var ona dikkat etsin özellikle.
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
Kendi niyetini / arkadaşımızın niyetini, duasını dile getirip duayı okumaya başlıyoruz.
Dua sahibi arkadaşımız dilerse duaya başlamadan önce ya da dua bitiminde 2 rekat Hacet namazı kılabilir. Dua bitiminde yine dua sahibi arkadaşımız yine 3 elhamdulillah 3 salavat getirip duasını tekrar edip aminleyecek. Ardından dilerse Kenzül-arş duası ve hemen ardından 21 adet ''Rabbi yessir duası okuyabilir.
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad.
Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.
Okudum Allahım kabul etsin❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- M Maviruya30
2-begonvil1985
3- 5 528mucizemmm
4- @kedi medi
5- @cansu_tr
6-yalutserkan
7- O Orkidem
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64
10-Kahlofrida
11-MelodiminEsi
12- @MaviKuplik
Dua yapılan arkadaşımız: @cansu_tr
Duası: Ben tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay opu oldum bu ay transferim yapılacak hayırlısıyla transferin gerçekleşmesi ve bebeğimin bana tutunabilmesi için niyetlenirseniz çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim.
Herkes 111 adet okuyacak arkadaşlar. Dua sahibi de 111 adet okuyacak. Süremiz en geç 26.08.2019 Pazartesi sabaha kadar. Hızlı ilerleyebilmemiz dua listesinde kopmalar yaşanmaması için biraz özen gösterelim lütfen. *Dua sahibinin başında ve dua bitiminde yapması gereken bi kaç şey var ona dikkat etsin özellikle.
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
Kendi niyetini / arkadaşımızın niyetini, duasını dile getirip duayı okumaya başlıyoruz.
Dua sahibi arkadaşımız dilerse duaya başlamadan önce ya da dua bitiminde 2 rekat Hacet namazı kılabilir. Dua bitiminde yine dua sahibi arkadaşımız yine 3 elhamdulillah 3 salavat getirip duasını tekrar edip aminleyecek. Ardından dilerse Kenzül-arş duası ve hemen ardından 21 adet ''Rabbi yessir duası okuyabilir.
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad.
Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.
Okudum❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- M Maviruya30
2- @begonvil1985
3- 5 528mucizemmm ❤
4- @kedi medi
5- @cansu_tr❤
6-yalutserkan
7- @Orkidem
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64
10- @Kahlofrida
11- @MelodiminEsi ❤
12- @MaviKuplik ❤
Dua yapılan arkadaşımız: C cansu_tr
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Türkçe Anlamı:
Yarın sonu demişsinz okuyayım aceleyse ben kendimi son güne ayarlıyorum misafirim gitse anında okurum da cok zorlandm valla yetişemiyorumyalutserkan canım sen okuyabilecek misin bu akşam. Dua sırası da sen de bundan sonra. Duanı da paylaşır mısın sana başlayalım bu gece. Tabi C cansu_tr arkadaşımızın okumasını tamamladıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?