💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

İstemeseniz arkadaşlar fetih suresi ilk ayetini 9999 kere okumanı okuyalım yada necm suresi 58.ayetini 70.000 okunanı okuyalım

Kızlar bence de çok uzun olmasın küçük bebeğim var kararlaştıralım yarın başlayalım

Bu arkadaşlar kesin ktılanlar canım. Valla çok mutlu olurum devam ettirirsen gerçekten çok zor olacak benim için

5 528mucizemmm canım sure ayet vs okursanız relg dönemlerinde okunmayacağı için diğer arkadaşlar çok zorlanabilir. Fetih suresini isteyen arkadaş aynı anda birden fazla relg dönemi denk gelen arkadaşlarında sayılrı bölüşülecek 4-5 tane düşecek en az bu da süreyi uzatır listenin takibi ve sürekliliği zorlar. Herkesten onay alınmadan bence surelere onay verme. Rabbi yessir şimdiye kadar edilen duaların tez zamanda kabul olması niyetiyle okunabilir. Abdest şart olmuyo dua olduğu için çok rahat ilerlenir liste. Yine de siz bilirsiniz

5 528mucizemmm canım sure ayet vs okursanız relg dönemlerinde okunmayacağı için diğer arkadaşlar çok zorlanabilir. Fetih suresini isteyen arkadaş aynı anda birden fazla relg dönemi denk gelen arkadaşlarında sayılrı bölüşülecek 4-5 tane düşecek en az bu da süreyi uzatır listenin takibi ve sürekliliği zorlar. Herkesten onay alınmadan bence surelere onay verme. Rabbi yessir şimdiye kadar edilen duaların tez zamanda kabul olması niyetiyle okunabilir. Abdest şart olmuyo dua olduğu için çok rahat ilerlenir liste. Yine de siz bilirsiniz
Canım kimseden onay almadan şu okunucak demedim ki ben dua önerdim hepimiz seçelim dedik sonra başlarız

7))) ▶▶▶▶313 kere okunuyor "Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Ama sayı 313 olarak mı okunuyor tam olarak bilmiyorum
Dipnot 🤩🤩🤩🤩🤩Dua etmeden önce 60 kere ya mucib çekilecektir
Bu duayı okuyalım mı arkadaşlar

Bir sayfada gördüm dua listesinde olanlar 100er defa okumuşlar kızlar bizde 100er defa okuruz kabul ederseniz yarın başlayalım
Rabbi yessir duasına

Canım ben neye karar verirseniz uyarım sadece tek isteğim regl döneminde de okuyabileceğimiz şekilde olsun, çünkü kişi sayımız az regli olan arkadaşlar okuyamayınca sayılar çoğalıyor

7))) ▶▶▶▶313 kere okunuyor "Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Ama sayı 313 olarak mı okunuyor tam olarak bilmiyorum
Dipnot 🤩🤩🤩🤩🤩Dua etmeden önce 60 kere ya mucib çekilecektir
Bu duayı okuyalım mı arkadaşlar
Bence az kişiyiz 1000 adet 1 kişiye okuyalm bölelim 1000 i de kaç kişiysek. Örneğin 8 kişi olsa 125 adet düşüyor karar hepimizin tabi

Back
X