• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

:KK200: DUA LİSTEMİZ :KK200:

💙💙OKUNUCAK DUAMIZ💙
Bismillahirrahamnirrahim

"Allahümme innî es'elüke yâ âlimel hafiyye, ve yâ men-is-semâu bikudretihi mebniyye, ve yâ men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve yâ men-iş-şemsü vel-kameru binûri celâlihi müşrika ve mudıyye ve yâ mukbilen alâ külli nefsin mü'minetin zekiyye ve yâ müsekkine ra'b-el-hâifîne ve ehl-et-takıyye, yâ men havaicul-halki indehü makdıyye, yâ men necâ Yûsüfe min rıkk-il-ubûdiyye, yâ men leyse lehü bevvâbün yûnâdî velâ sâhibun yağşa ve lâ vezîrun yu'tî ve lâ gayruhu rabbün yud'a ve lâ yezdadu alâ kesretil-havaici illâ keremen ve cûden ve sallallahu alâ Muhammedin ve âlihi ve a'tini süâli inneke alâ külli şey'in kadîr."

Her birimiz için 💙1111💙 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söylüyoruz

1. 5 528mucizemmm
2. yalutserkan yalutserkan
3. B Bademmm388
4. @Feslegen
5. begonvil1985 begonvil1985
6. @sendenbanakalan
7. @cuel
KİŞİ BAŞINA 158 ADET SADECE DUA SAHİBİ 163 ADET OKUNUYOR

@cuel
Kızlar bu dua çok uzun ben çalışıyırumda iş saatlerim baya uzun bu duayı okucaksak ben katılamayabilirim

Önerin ne canım

❇️Al-i İmran Suresi 38.Ayet❇️

❇️MEALİ:Orada Zekeriyya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."

❇️Rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.

❇️Hicr Suresi 86.ayet(1227kez)

❇️İnne rabbeke huvel hallakul alim.

❇️Rabb'in Her Şeyi Yaratan'dır ve Her Şeyi Bilen'dir.

Önerilerim bunlar arkadaşlar. REGL döneminde olan arkadaşlar haber verir onlarn sayısı bölüştürülür hepimize. Karar sizin

❇️Al-i İmran Suresi 38.Ayet❇️

❇️MEALİ:Orada Zekeriyya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."

❇️Rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.

❇️Hicr Suresi 86.ayet(1227kez)

❇️İnne rabbeke huvel hallakul alim.

❇️Rabb'in Her Şeyi Yaratan'dır ve Her Şeyi Bilen'dir.

Önerilerim bunlar arkadaşlar. REGL döneminde olan arkadaşlar haber verir onlarn sayısı bölüştürülür hepimize. Karar sizin
Bunlar genelde çocuk isteyenler okuyor diye biliyorum bu grupta herkesin farklı dilekleri var onlar için de olur muymuş

, ❇️Fetih Suresi 3.Ayet

❇️Ve yansurekallahu nasran aziza.

❇️Meali:Ta ki Allah, senin geçmiş ve gelecek günahlarını bağışlasın, sana olan nimetini tamamlasın, seni doğru yola iletsin ve Allah sana, şanlı bir zaferle yardım etsin.

Dileklerin isteklerin kabulu için okunuyor

, ❇Fetih Suresi 3.Ayet

❇Ve yansurekallahu nasran aziza.

❇Meali:Ta ki Allah, senin geçmiş ve gelecek günahlarını bağışlasın, sana olan nimetini tamamlasın, seni doğru yola iletsin ve Allah sana, şanlı bir zaferle yardım etsin.

Dileklerin isteklerin kabulu için okunuyor

Bence olabilir , kaç adet okunacak?

Daha 3 tane daha var dikekler ve isteklerimiz için okunacak ayetler var dilerseniz buna başlayalım sonra diğerlerini cekeriz inşallah

Back
X