- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.921
Tamam canimBen yazdığım gun bitirmiştim canjm bı dahakine net yazarım ☺
Evet canim haklısın çok kısa bir günde biter o yuzden yeni suremiz bir gün olsun ne dersinizKafiyesizsiir canım çok yavaş ilerliyor sanki cuma başlamıştık biraz hızlansak kısa dua. Yeni kişiye geçsek olmaz mı
CAnim duani paylaşır misin senden sonra bana geçilsinOkudum Allah kabul etsin inşallah
Benim bitti canım
Bencede 1 gün diyelim 2 güne çıkıyo zaten 2 gün deyince 3 e 4 e çıkıyo çünküEvet canim haklısın çok kısa bir günde biter o yuzden yeni suremiz bir gün olsun ne dersiniz
5 528mucizemmm arkadaşımızın duasını bitirenlerDualarimizin kabulu için inşaAllah Ya Semi Celle Celalühü Esması okuyoruz
18.000 kişi başı 2.250 tane okunacak
5 528mucizemmm
yalutserkan
Kafiyesizsiir
B Bademmm388
begonvil1985
Cuel
M mer_4260
C cansu_tr
yalutserkan TÜLAY arkadaşımızın duasi
Duam: Rabbim Hatice kızı Tülay kardeşimize katından Salih ve Saliha kullarından olan hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et. Kocasıyla huzurlu mutlu bir hayat, borçlarına ödeme kolaylığı ver. Duasına amin diyen kardeşlerinin de gönlünün muradını nasip et Amin.
Arkadaşlar duaya başlamadan önce isteyen abdest alsın daha sonra 21 Estagfirullah el azim çekiyoruz Peygamber Efendimiz( s.a.v )e salavat getiriyoruz sonra arkadaşımız TÜLAY in duasını edip tekrar Efendimize salavat getirip Ya Semi Celle Celalühü esmasini çekiyoruz
Dua edeceğimiz arkadaşımızın ismini dua ederken net bir şekilde belirtelim arkadaşlar
Tamam canimSalı akşam yeni arkadaşa geçeriz olur mu Feslegen
Teşekkür ederim anlayışınız içinTamam canim
tamam canim bir gunde Bitiremeyene bir gün daha süre veririzBaşka gruplarda da tesbihlermz var ayrıca başka sorumluluklarımz da var 1 günde bitiremeyebilirz 2 tam gün uygundur değilse zorlanıyoruz
Tülay için okudum canım Allah kabul etsinDualarimizin kabulu için inşaAllah Ya Semi Celle Celalühü Esması okuyoruz
18.000 kişi başı 2.250 tane okunacak
5 528mucizemmm
yalutserkan
Kafiyesizsiir
B Bademmm388
begonvil1985
Cuel
M mer_4260
C cansu_tr
yalutserkan TÜLAY arkadaşımızın duasi
Duam: Rabbim Hatice kızı Tülay kardeşimize katından Salih ve Saliha kullarından olan hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et. Kocasıyla huzurlu mutlu bir hayat, borçlarına ödeme kolaylığı ver. Duasına amin diyen kardeşlerinin de gönlünün muradını nasip et Amin.
Arkadaşlar duaya başlamadan önce isteyen abdest alsın daha sonra 21 Estagfirullah el azim çekiyoruz Peygamber Efendimiz( s.a.v )e salavat getiriyoruz sonra arkadaşımız TÜLAY in duasını edip tekrar Efendimize salavat getirip Ya Semi Celle Celalühü esmasini çekiyoruz
Dua edeceğimiz arkadaşımızın ismini dua ederken net bir şekilde belirtelim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?