- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Ozaman niyetimi yazayım hemen . Benim çok fazla kredi ve kredi kartları borcum var. İşten de çıkartıldım. Borçlarımı ödeyebilmem ve borlarımdan kurtulmam için istiyorum .Yazarımm canım niyetlerimizii
Bende yazayım canım hamileyim sağ salim kucağıma alayım yavrumu hayırlı sağlıklı evlat olsunYazarımm canım niyetlerimizii
Ya da salatı tefriciye gibi. Dualar olmaz denilen çok şeye vesile oluyo inşallah bizde faziletlerinden ve mucizelerinden faydalanırızBenim niyetim de sözlümle herşeyin yolunda gitmesi kavga etmemek aramızın muhabbetimizin iyi olması.
Eğer herkes olur derse başka dualar da edelim zamanla. 313 fatiha ayetel kürsi gibi
Aynen öyle. Mutlaka yapalım kızlar diğer topiklet çoktan başlamış ama biz listeyi oluşturup düzenli okuyalım duasız kalmayalım inşallah .hiç bırakmayalım ne dersinizYa da salatı tefriciye gibi. Dualar olmaz denilen çok şeye vesile oluyo inşallah bizde faziletlerinden ve mucizelerinden faydalanırız
Böleriz herkesYok kızlar durun ayolbölüştürürüzzz
Hepsi toplam bir dua canım. Okuması kolay olsun diye satır halindeToplu olarak 41 defa canım. Yanılıyor muyum M Minikbirmucizemeselesi
Anladım canım teşekkür ederim
Ozaman niyetimi yazayım hemen . Benim çok fazla kredi ve kredi kartları borcum var. İşten de çıkartıldım. Borçlarımı ödeyebilmem ve borlarımdan kurtulmam için istiyorum .
Bende yazayım canım hamileyim sağ salim kucağıma alayım yavrumu hayırlı sağlıklı evlat olsun
Bende yazayım o halde, kardesim Serhatin selamete çıkması üstündeki kapalılıkların açılması için dua edilerse mutlu olurum
Canlarım inşallah hepimizin de duaları kabul olsun. Hepsini ekleyeceğim listeye yarına tam hazırlamış olurum inşallah. O zamana kadar da katılmak isteyen olursa gelir hemBenim niyetim de sözlümle herşeyin yolunda gitmesi kavga etmemek aramızın muhabbetimizin iyi olması.
Eğer herkes olur derse başka dualar da edelim zamanla. 313 fatiha ayetel kürsi gibi
Toplu niyette yokuz demek istediğini anlamadım canım. Yine de siz bilirsiniz çıkartırımCanim sen mevsimlerle beni liste disi birak olur mu toplu niyette yokuz. Allah kabul etsin arkadaslarRabbim kimin ne sikintisi varsa feraha cikarsin insAllah.
Toplu niyette yokuz demek istediğini anlamadım canım. Yine de siz bilirsiniz çıkartırım
Bölüşerek sırayla okumaya karar verdik canım.kişi sayısına bölcezCanim toplu niyet yapiliyor ya onu demek istedim. Biz herkese tek tek okunacak diye dusunmustuk. Zaten listeler fazla Cikar sen bizi canim.
K KurkmantoluSDuadan önce 3kere 'estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel Hayyel kayyume ve etubü ileyh.'
3kere 'elhamdülillahi Rabbilalemin '
3kere 'Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed' diyoruz.
3 kere 'sübhanerrabbiyel aliyyil alel vehhab ' diyoruz şahmeran duasını okuyoruz arkadaşımızın ne duası varsa onu da okuyup en son
3 kere allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed ' diyoruz amin deyip bitiriyoruz arkadaşlar
Benim duam da kocamın beni sevmesi bana bağlı olması ve dinini güzel yaşamasıCanlarım inşallah hepimizin de duaları kabul olsun. Hepsini ekleyeceğim listeye yarına tam hazırlamış olurum inşallah. O zamana kadar da katılmak isteyen olursa gelir hem
Duadan önce 3kere 'estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel Hayyel kayyume ve etubü ileyh.'
3kere 'elhamdülillahi Rabbilalemin '
3kere 'Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed' diyoruz.
3 kere 'sübhanerrabbiyel aliyyil alel vehhab ' diyoruz şahmeran duasını okuyoruz arkadaşımızın ne duası varsa onu da okuyup en son
3 kere allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed ' diyoruz amin deyip bitiriyoruz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?