- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.041
Allah kabul etsin canımmmYonca Hanım için 341 adet okudum, Rabbim tez zamanda kalbinden geçen duâlarını kabul etsin inşallah(Adını yazdıktan sonra öğle namazını kılıp başladığım için bitti canım, hızlı bitmiş gibi anlaşılmasın) K KurkmantoluS
Canım cevap yazamadım. Tabiki biz arkadaşlarla paylaştık senin payınıdacanım beni 2 gün idare etsen olur mu ? okumasam
bende kalp yok.Yonca kardeşime okudum Allah duasını kabul etsin inşallah.
pardon önceki sayfaya bakmışımbende kalp yok.
Yaaa inşallah dualarımız kabul olur canım. Rabbim hamileyim dedirtsin sana. Sende kendi payından okumak istersen bana düşenden birazcık okuyabilirsin. Zaten daha başlayamadımKizlar dün iki tane bebişimi aldim.transfer oldum inşallah buradan hamile olduğunu müjdesini de veririm 11 güne belli olacak .hepinizden Allah razı olsun
Tamam okurumYaaa inşallah dualarımız kabul olur canım. Rabbim hamileyim dedirtsin sana. Sende kendi payından okumak istersen bana düşenden birazcık okuyabilirsin. Zaten daha başlayamadım
Kaç tanr okuyabilirsin kuzumTamam okurum
Yarın geçeçektik canım. Sıradaki arkadaşa geç sen diyeceğim ama namaz kılması gerekiyor onun da karışır o zaman. Sen tamamlamayan arkadaşlara destek ol istersen eğer müsaitsen. Pazartesi de biz sana destek oluruzYeni arkadaşa ne zaman geçeceğiz ben bugün çok boşum başlayabilirim.pazartesi hastahane işletim var.
Ben okuyabildiğim.kadar yazarım cnmYarın geçeçektik canım. Sıradaki arkadaşa geç sen diyeceğim ama namaz kılması gerekiyor onun da karışır o zaman. Sen tamamlamayan arkadaşlara destek ol istersen eğer müsaitsen. Pazartesi de biz sana destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?