- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.101
Canım zaten yarın sabah geçeçeğiz dedikBu günde akşam oldu arkadaşlar. haftada 1 kişiye okunursa yaz biter kış gelir.
Evet kzuum inşallah. Duanı yaz senK KurkmantoluS canım ebrubl galiba mazeretliyim demişti yanlış hatırlamıyorsam yarın bana mı başlayacağız Bi sorayım dedim
Yavrumu hayırla sağlıkla kucağıma alayım. Hayırlı sağlıklı güzel yüzlü güzel huylu evlat olsun inşallahEvet kzuum inşallah. Duanı yaz sen
İsmim de Fatoş canımEvet kzuum inşallah. Duanı yaz sen
Sen namazını kıl niyetini yap yazarsın yarın sabah o halde. İnşallah ozamana kadar tamamlanır şuanki arkadaşımızın duası daK KurkmantoluS namazımı da sabahtan kılar haber veririm canım o sırada şimdiki arkadaşımızın eksiği de tamamlanmış olur inşallah
Tamam canımSen namazını kıl niyetini yap yazarsın yarın sabah o halde. İnşallah ozamana kadar tamamlanır şuanki arkadaşımızın duası da
BenimO Orkidem M mely15 arkadaşlar yardım edelim mi . Ne kadar okudunuz tamamlayalım da bitirelimmemurhanim ın duasını
Kızlar okudum, Allahım Kabul EtsinO Orkidem M mely15 arkadaşlar yardım edelim mi . Ne kadar okudunuz tamamlayalım da bitirelimmemurhanim ın duasını
Çok sağol canım benim
Ayy olun kızlar ben sadece 55 tane okuyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?