- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.181
Yardım edelim kuzum kaç tane okudunArkadaşlar kusura bakmayın benim okumalarım biraz gecikebilir annemi hastaneye yatırdık biraz rahatsız onun yanında olucam ara ara girerim geç olur biraz lütfen hepiniz hakkınızı helal edin bu hafta böyle gecikir haftaya düzenli okumaya başlarım
Yardım edebilirim cnm .geçmiş olsunArkadaşlar kusura bakmayın benim okumalarım biraz gecikebilir annemi hastaneye yatırdık biraz rahatsız onun yanında olucam ara ara girerim geç olur biraz lütfen hepiniz hakkınızı helal edin bu hafta böyle gecikir haftaya düzenli okumaya başlarım
Biz sana yardım edelim canım benim 50 tanesini okurum benKızlar sıradaki arkadaşın duasını okuyamadım hastanedeyim Allahın izniyle sonuçlar temiz çıkarsa çıkartıcaklar ozaman okumaya çalışıcam inşaallah hakkınızı helal edin olur mu
Canım Allah yardımcınız olsunnKızlar sıradaki arkadaşın duasını okuyamadım hastanedeyim Allahın izniyle sonuçlar temiz çıkarsa çıkartıcaklar ozaman okumaya çalışıcam inşaallah hakkınızı helal edin olur mu
Tamam canım öyle yapalım. Yonca arkadaşımızın kini okudum dediğin dünkü dua mı yani ben kaçırdım galiba anlamadımBide yarın sıra bende ya herkes onay verirse yarın akşam namazından sonra başlayalım mı benim için. Yarın mazeretim bitiyo akşam üzeri abdest alıcam çünkü öyle namazımı kılıp başlayalım.
Yonca arkadaşımıza meltemm kullanıcı aldı kişi okuyamamıştı bizde kalan sayıyı bölüştük bi arkadaşla. Kendi payıma düşen sayı haricinde 106 adet daha okumam gerekiyordu. Onu okuyup haber veremedim belki yonca duanın btiiminde tekrar dua edecektir diye haber verdim şimdi.Tamam canım öyle yapalım. Yonca arkadaşımızın kini okudum dediğin dünkü dua mı yani ben kaçırdım galiba anlamadım
Haa tamam canım şimdi anladım. Allah kabul etsinYonca arkadaşımıza meltemm kullanıcı aldı kişi okuyamamıştı bizde kalan sayıyı bölüştük bi arkadaşla. Kendi payıma düşen sayı haricinde 106 adet daha okumam gerekiyordu. Onu okuyup haber veremedim belki yonca duanın btiiminde tekrar dua edecektir diye haber verdim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?