- 28 Mayıs 2019
- 766
- 1.097
- 113
- 31
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.261
evet bugün istanbuldan misafirlerim gelecek temizlik hazırlık okuyamam 100 tane yi galiba yarında hastaneye gideceğim sana zahmet hakkını helal et ama okuyamazsan ben akşam okurum kesinTamam canım okurum . 241 tane okudun mu sen
evet bugün istanbuldan misafirlerim gelecek temizlik hazırlık okuyamam 100 tane yi galiba yarında hastaneye gideceğim sana zahmet hakkını helal et ama okuyamazsan ben akşam okurum kesin
Tamam dır canımsenden sonra dua sırası bende galiba ama ben mazeretliyim başka arkadaşa geçelim mazeretim bitince haber ederim ben
Canım senin adına çok üzüldüm gerçekten rabbim sabrını artırsın çok zor zamanlar allah yar ve yardımcımız olsunKızlar kan testim negatif.hamile değilim çok üzgünüm cok ağladım ama fayda yok.dua okuyan herkesten Allah razı olsun çok destek oldunuz.
Yaaa erken ama daha 11 gün olmadıki. Hiç mi ihtimal yokKızlar kan testim negatif.hamile değilim çok üzgünüm cok ağladım ama fayda yok.dua okuyan herkesten Allah razı olsun çok destek oldunuz.
Ben ederim kaç tane eksik varBana yardım edermisiniz
Kızlar eksik okumuşum mesajları kusura bakmayınBen ederim kaç tane eksik var
8.günde 1.20 cıktı canım gebelik olsa az da olsa belli olurdu .yükselmesi bir mucizeYaaa erken ama daha 11 gün olmadıki. Hiç mi ihtimal yok
Yaa üzüldüm8.günde 1.20 cıktı canım gebelik olsa az da olsa belli olurdu .yükselmesi bir mucize
Ben bitirdim canım 50 tane eksiğim vardı onuda ebrubl arkadaşım okurum demişti okumadıysa hemen okurumSezinto Aycoregi22 O Orkidem B Bademmm388 A Ayla 64 Ocalh 5 528mucizemmm dreamy07 kızlar çok eksiğimiz var ne durumdasınız?? A Ayla 64 canım sıra sende mazeretli miydin sen. Değilsen duanı söyler misn
Bakalım cevap versin de arkadaşımız. Fazla olmasınBen bitirdim canım 50 tane eksiğim vardı onuda ebrubl arkadaşım okurum demişti okumadıysa hemen okurum
Tamam canımBakalım cevap versin de arkadaşımız. Fazla olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?