- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.581
Çok sevindim kuzum.Kızlar dua etmekten sakın vazgeçmeyin bugün mucizemiz oldu eşim imkansız gibi olan mülakatini başarı ile geçti hala inanamıyorum Rabbim sizden razı olsun Ağlayarak yazıyorum inanın mucize hepinize çok çok teşekkür ederim ❤
Yaaa inşallah bizde bu ay dualarımız kabul oldu deriz. Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar dua etmekten sakın vazgeçmeyin bugün mucizemiz oldu eşim imkansız gibi olan mülakatini başarı ile geçti hala inanamıyorum Rabbim sizden razı olsun Ağlayarak yazıyorum inanın mucize hepinize çok çok teşekkür ederim ❤
İlk sana okumuştuk dimi. Çok çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın. Rabbim duanda bahsettiğin diğer sıkıntılarını da giderir inşallahKızlar dua etmekten sakın vazgeçmeyin bugün mucizemiz oldu eşim imkansız gibi olan mülakatini başarı ile geçti hala inanamıyorum Rabbim sizden razı olsun Ağlayarak yazıyorum inanın mucize hepinize çok çok teşekkür ederim ❤
Evet canım benim eşimin mülakatı vardı denk gelmişti yani imkansız gibiydi askeri bir mülakat şükürler olsun oldu Rabbim size de oldu sevincini yaşatsın İnsAllah geçen seneden beri o kadar çok dua ediyordum ki sizlerede çok çok dua edeceğim güzel haberlerinizi alırız İnsAllahİlk sana okumuştuk dimi. Çok çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın. Rabbim duanda bahsettiğin diğer sıkıntılarını da giderir inşallah
Ayy ne kadar güzel , inşallah bizim de dualarımız kabul olurKızlar dua etmekten sakın vazgeçmeyin bugün mucizemiz oldu eşim imkansız gibi olan mülakatini başarı ile geçti hala inanamıyorum Rabbim sizden razı olsun Ağlayarak yazıyorum inanın mucize hepinize çok çok teşekkür ederim ❤
Yaa kendin için o kadar mı okudunBen Meral hayırlı sağlıklı uzun ömürlü iyi huylu evlatlar diliyorum rabbimden.1110 tane okudum.isterseniz onları düşerek paylaşalım.
Sayı belli oldumu.Yaa kendin için o kadar mı okudun
Ne sayısı canım. Eğer sen 1110 taneyi kendine okuduysan belirleyeceğim sayıyıSayı belli oldumu.
Evet onun için yazdım zaten.Ne sayısı canım. Eğer sen 1110 taneyi kendine okuduysan belirleyeceğim sayıyı
Estagfurullah canım ne kusuruHelal olsun canım.Ben aceleciyimdir biraz.Heyecanda yaptım.siz kusura bakmayın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?