- Konu Sahibi KurkmantoluS
- #1.761
Duası okunacak kişi kendine kenzül_arş duasında okur.başardın başardınolabilir kabul görürse bunu okuruz
Sıradaki geçeçeğimiz duada ekleyelim inşallah canımm❣
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duası okunacak kişi kendine kenzül_arş duasında okur.başardın başardınolabilir kabul görürse bunu okuruz
Sıradaki geçeçeğimiz duada ekleyelim inşallah canımm❣
Olur canım. Ben hala başlayamadım bugünki tefriciyeye ya. Bu haftasonu karmaşası beni mahvediyorDuası okunacak kişi kendine kenzül_arş duasında okur.
Taamam öyle yapalım sonra da kütkmantoludnn kalıyor onunda okumasını yapar yeni duayla yeni listeyi yaparız inşaallah biran önce engeli kalkar aramıza dönerAma şöyle bir durum var. Kürkmantoludnn takibi yapıyordu, sanırım engelli şuan ondan yazamıyorİrem arakadaşımıza okuma bitsin bana geçeriz isterseniz
Canım bende İrem arkadaşımızın ki bitmeden yeni kişiye geçmeyelim karışabilir. Daha çok okumayan var. Daha dreamy07 payına düşeni de okumamız gerekiyor evet bu sefer çok uzadı ama bence biraz daha bekleyelimEvet sen namazını kılınca haber ver.birde ebru vardı duası tekrar olacaktı.sayı tutmamıştı.