- 9 Eylül 2012
- 84
- 8
- 96
- 38
- Konu Sahibi fulcicek01
Merhaba arkadaslar öncelikle çoğumuz benzer sorunları yasıyoruz bunların cogunu okudum ama ben de fazla kilolar nedeniyle cok üzüldüm...en basta erkek arkadasım zamanla benden vazgecti tabıkı bunları kıloya baglamadı ama ben emınım cunku her seferinde yüzüme vuruyordu zaten .. ben onunla bütün bir geleceği düşünürken o vazgecmeyi cok kolay olarak secti ve bitti...1 yılı geçti bırakalı..artık olmaz biliyorum ama ben de kendıme gelıyorum artık yavas yavas zaten cok yemek yiyen biri değilim ama dengesiz beslenme fazla kilolara hükmediyor sankı..cıkolata ve kola en basında bu kotuluklerin..once onları kestim .. 15 gün önce yenıbir diyete basladım cok zorlayıcı bir diyet degil ama bazı hastalıklarım oldugu icin cok da ac kalmamam gerekiyordu ..kendımı cok tuttum az da olsa 4,5 kilo verdim simdi hedefim 15 kiloyu vermek gördüğünüz gibi 20 kilo fazlalık var ..bunlar bittiğinde sevgilim bana döner mi tabıkı hayır ..onun istedigi her zaman zayıf ve kendıne gore bır kızdı..ben hıc oyle olamadım..zayıf oldugumda bana dönmez ama benim kendıme olan guvenım gelmeli ki beni sımdıye kadar kımse boyle hıssettırmedı hem ask konusunda hem de kılo yuzunden sıkayet etme konusunda asıktım ona gercekten..
onun dısında kımse kılolarımı soylemedı bana cunku o kadar rahatsız edici gözükmemesinin nedeni boyumun uzun olusuydu ..yıne de ben kendımın farkındayım zayıflamam sart hem bundan sonra yenı bır hayata baslamak sarttı dımı kızlar
onun dısında kımse kılolarımı soylemedı bana cunku o kadar rahatsız edici gözükmemesinin nedeni boyumun uzun olusuydu ..yıne de ben kendımın farkındayım zayıflamam sart hem bundan sonra yenı bır hayata baslamak sarttı dımı kızlar