Ilgine cok tesekkurler totomel, cok kere beraber oturup konustuk kendisi herseyin farkinda, binlerce defa soz verdi, fakat korkularini yenemedi. Kendisine de guvenini yitirdi
Sofrada hep beraberken az yiyor, yemek ayikliyor. Kimsenin gormedigi zamanlarda tenceredeki yemekleri bitiriyor farketmiyoruz bile
Buyuk ihtimalle kimsenin evde olmadigi zamanlari seciyor, veya dershaneye giderken evden disarda yiyor veya herkes uyurken.....Kuru ekmekleri bile yiyor. On disleri kirilmis zaten, ben msn. den kameradan gordum ne kadar uzuldum anlatamam. Gorenler yasini cok kucuk zannediyor
Bir de tatliya cok duskun, kek yapiyor helva sutlac genelde onlari yapiyor. Annemle babam o kadar anlayislilar ki, biz cok guzel bir ortamda buyuduk. Bir erkek arkadasinin lafiyla baslamis bu ise, o zamanlar da Televolelerde Selin Toktay bas gosteriyordu, o da blumia imis ondan gormus ilk defa ogrenmis kardesim. Erkek arkadasina guzel gorunmek icin baslamis
((( Simdi ayrilar.
Psikolojik yardim almadan atlatamaz halde... Doktora ve diyetisyene de devam ediyor ama demekki kar etmiyor. Cikmazdayiz..