• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bn çok kötüyüm.bana yol gösterecek arkadaslara ihtiyacım var...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
2 yildir evli ve 1 senedir de bebek isteyen biriyim.bugün dr gittim ve (adetimin 3 günü)) kan testi yaptırdım..sonuçta kadın infertilitesi yaziyor:((( eşim yarin spermiyogram testi de yaptiracak.
Muayenede Sağ tarafta 2 TANE kistim çıktı .dr yasmin verdi öbür aya kadar kistlerimin erimesi bekleniyor....hayırlısı....

• Beğen
Reactions: mbz
2 yildir evli ve 1 senedir de bebek isteyen biriyim.bugün dr gittim ve (adetimin 3 günü)) kan testi yaptırdım..sonuçta kadın infertilitesi yaziyor:KK43:(( eşim yarin spermiyogram testi de yaptiracak.
Muayenede Sağ tarafta 2 TANE kistim çıktı .dr yasmin verdi öbür aya kadar kistlerimin erimesi bekleniyor....hayırlısı....
değerlerinin kaç çıktığı önemli. infertilite yazısı sonuçta değil tanıda yazıyor olabilir mi benim de reçetelerde filan yazıyor çünkü. ama bu çocuğun olmaz anlamında değil hiç üzülme kistlerin gidince yumurtlama ilaçlarından verir zaten dr. kistler de yüksek ihtimal basit kisttir ve adetle atılır içini ferah tut canım...

Tanida yazıyor kadın infertilitesi tanımlanmamış diye gerçekten..kan tahlili yapti sonuc bolumunde Ca-125 17,8
Asagisinda da ↓0,37 yaziyor.
o degil de de yAsmin kullanacagim kuvvetli bir hap diye duymuştum:(

Tanida yazıyor kadın infertilitesi tanımlanmamış diye gerçekten..kan tahlili yapti sonuc bolumunde Ca-125 17,8
Asagisinda da ↓0,37 yaziyor.
o degil de de yAsmin kullanacagim kuvvetli bir hap diye duymuştum:KK43:
bebeğim niye olmuyor diye dr a giden herkeste yazıyor infertilite tanısı zaten, ne güzel bak kaygılanacak bir şey yokmuş. tahlilden anlamadım bişey. hormonlarına bakılmadı mı fsh lh tsh prolaktin filan bunlar olması lazım. doğum kontrol hapı ile kistler gidiyor. kullanırken yan etkisini görürsen dr a söylersin başka hapa geçirir. ben de diane 35 i kullanamıyorum tansiyonumu etkiliyor. ama ginera yı çok rahat kullandım. dr ayarlıyor sana göre yani. hormon sonuçların olsaydı yorumlayabilirdim az çok.

CA kist i belirtiyor yani yüksek çıkması kist olduğu anlamına geliyor ama bu CA adetliyken genelde daha yüksek çıkar. kist çikolata kisti mi?

Hamileliğe ilk karar verildiğinde yapıyorlar bu testleri hemen tedavi etmek için, keşke sizi 1 yıl bekletmeseymiş doktorunuz önce testleri yapsaymış. Geçmiş olsun ama endişelenmeyin. Annemin rahim şekli bozuk, normal yoldan hamile kalması çok zor ama 2 kere istediği ay kalmış. Bu bozukluk da benim doğumumda farkedilmiş zaten :)

Sadece kan testi yaptirmami söyledi.hamileligin olmasi için vereceği ilaçlar kisti büyütürmus .bu nedenle önce kisti eritmek gerekirmis.heralde bundan hormon testine de göndermedi.bugjn eşim spermiyogram testine girecek nasipse.hani Allah korusun ama orada da bir sıkıntı varsa farkina varilsin ve çözüm yollari arsnadursun diye.Allah yardimcimiz olsun.

Haziranda gitmiştim ayni dr.kist yoktu hatta yumurtamissin degerlendirin dedi olmazsa bir dahaki ay 3.gününde gel demusti amaolmadi yaz tatili girdi araya derken anca bu ay gidebildik:((

bu devirde kısırlık kalmadı arkadaşım, teknoloji öyle gelişti ki iyi bir tüp bebek merkezine gitmeni öneririm

Ya arkadaşlar ya şu anda çok kötü hissediyorum kendimi yazıları okuyunca birşey fark ettim drum bana kistlerimi eritecek ilaç vermedi arastirdigim kadarıyla ilk önce kisti ortadan kaldırıp sonra yumurta geliştirici vermek ve gebelik için zemin hazırlamak getekliymis ya bana kimse böyle birşey vermedi of ya beynim uyusuyor yani ben o kadar ilacı o kadar eziyeti bosunami çektim ya bu dr nasıl insanlar nedir böyle ya. tahlil yaptı ancak hiç bir zaman sonuçlarından haberim olmadı sormak aklıma gelmedi çünkü muayenede sürekli olumsuz şeyler duyunca dünyam başıma yikiliyordu salak gibi gidip gidip geliyordum ben şimdi ne yapacagim ne edeceğim gelde depresyona girme gelde cildirma gelde saçını başını yolma. şu anda gerçekten kötüyüm bana bir akıl verin kızlar

Nasil doktormus o oyle.gerci sana diyorumda banada erken menepoz teshisi koydu dr.kistler sohan kuruylede gidiyo.dogum kontrol hapi ictim bnde fsh yuksek cikti o zaman depresyona girdim iste.

Nasil doktormus o oyle.gerci sana diyorumda banada erken menepoz teshisi koydu dr.kistler sohan kuruylede gidiyo.dogum kontrol hapi ictim bnde fsh yuksek cikti o zaman depresyona girdim iste.
Merhaba arkadaşım fsh hormonu nedir acaba bende yuksekmi dr değiştirmek istiyorum ama hiç bir dr artık güvenmiyorum ne yapacagim ben şimdi kime sorayım ne yapayim be edeyim ben ya nedir bu kadınların çektiği RABBİM yardım etsin hepimize

Ya arkadaşlar ya şu anda çok kötü hissediyorum kendimi yazıları okuyunca birşey fark ettim drum bana kistlerimi eritecek ilaç vermedi arastirdigim kadarıyla ilk önce kisti ortadan kaldırıp sonra yumurta geliştirici vermek ve gebelik için zemin hazırlamak getekliymis ya bana kimse böyle birşey vermedi of ya beynim uyusuyor yani ben o kadar ilacı o kadar eziyeti bosunami çektim ya bu dr nasıl insanlar nedir böyle ya. tahlil yaptı ancak hiç bir zaman sonuçlarından haberim olmadı sormak aklıma gelmedi çünkü muayenede sürekli olumsuz şeyler duyunca dünyam başıma yikiliyordu salak gibi gidip gidip geliyordum ben şimdi ne yapacagim ne edeceğim gelde depresyona girme gelde cildirma gelde saçını başını yolma. şu anda gerçekten kötüyüm bana bir akıl verin kızlar
Öncelikle bu tavrını bi kenara bırak. İlk duymanın şoku belki evet ama ne depresyona girerek ne şaç baş yolarak bi yere varamazsın dua et bol bol sabır ve kuvvet en çok ihtiyacın olacak şey. Kaldıki haziranda yokta şimdi çıktıysa kistler basit kisttir muhtemelen. Yasmin doğm kontrl hapı ve basit kistlerde genelde verilen bi ilaç. İstersen konu açtığın bölüme bi göz at daha kötüsünü yaşayanlarda var zor evet ama biraz dirayetli olman gerekir çünkü hamile kalamanın en büyük düşmanı stress

Merhaba arkadaşım fsh hormonu nedir acaba bende yuksekmi dr değiştirmek istiyorum ama hiç bir dr artık güvenmiyorum ne yapacagim ben şimdi kime sorayım ne yapayim be edeyim ben ya nedir bu kadınların çektiği RABBİM yardım etsin hepimize

En iyisi bulundugun ilden iyi doktor arastirman.hormon testleri adetin 2.gunu dogru sonucu veriyo.

Öncelikle bu tavrını bi kenara bırak. İlk duymanın şoku belki evet ama ne depresyona girerek ne şaç baş yolarak bi yere varamazsın dua et bol bol sabır ve kuvvet en çok ihtiyacın olacak şey. Kaldıki haziranda yokta şimdi çıktıysa kistler basit kisttir muhtemelen. Yasmin doğm kontrl hapı ve basit kistlerde genelde verilen bi ilaç. İstersen konu açtığın bölüme bi göz at daha kötüsünü yaşayanlarda var zor evet ama biraz dirayetli olman gerekir çünkü hamile kalamanın en büyük düşmanı stress
Canım doğru soyluyorsun da 1.5 yıldır tedavi oluyorum ve sonuç bu bosu boşuna hormon ilacı bosu boşuna menopoza giren kadınların idrari ilan tek şey kilo kıl sivilce saç dokulmesi vs. çok şükür RABBİME daha beter derdim yok ama boşuna onca şeyi yaşamış olmayı öğrenince deliye dönüyor insan

Canım doğru soyluyorsun da 1.5 yıldır tedavi oluyorum ve sonuç bu bosu boşuna hormon ilacı bosu boşuna menopoza giren kadınların idrari ilan tek şey kilo kıl sivilce saç dokulmesi vs. çok şükür RABBİME daha beter derdim yok ama boşuna onca şeyi yaşamış olmayı öğrenince deliye dönüyor insan
İskenderun da yaşıyorum güya en iyisi diye gittim bir de tek başıma gidiyorum dr eşimi bile çağırmadı sperm testi için gerek duymadi zaten çok konuşan bir dr değil ben sorarsam cevapliyordu herşeyi

Bende de polikistik over var sağ yumurtalığımda ilk başta kullandigim ilac adet geciktiriciymis sonradan ogrendim ve doktorumu degistirdim. Bende yasmin kullandim ve evet gercekten cok agir bi ilac prospektusunu actigimda korkmaya basladim zaten. Ama korkma hicbiseyden strese hic girme herseyin iyi olacagina inan yeter

Bende de pko var sağ da ck var bu 5. dr du diğerleri hiç birşey şöylemeden hiç bir teşhis koymadan verdiler hormon ilacı böyle bilgisiz insanlarla uğraş otur güya dr olacaklar

Back
X