• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bnmde var bir değil bi çok derdim.

depresan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
66
2
6
35
Kastamonu
aklımda sürekli olumsuz şeyler kuruyorum.yaşadığım şeylerin etkisinden belki.kpssye çalışmam lazım kendimi toparlamam gerek.ancak oturp çay koydum gel diyebileceğim bitane arkadaşım yok olanlarda burnunun ucundaki kibirden etrafını göremiyor..
kafmdaki dertleri nasıl yok sayabilirm.önerisi olan var mı

aynı konudan müzdaripiz benimde birçok derdim var ama konuyu toplayıp birtürlü yazamıyorum :( kpss çalışmam gerek çalışamıyorum. içimdekileri döküp beni sessizce dinleyecek birisine okadar çok ihtiyacım var ki :(

aynı konudan müzdaripiz benimde birçok derdim var ama konuyu toplayıp birtürlü yazamıyorum :( kpss çalışmam gerek çalışamıyorum. içimdekileri döküp beni sessizce dinleyecek birisine okadar çok ihtiyacım var ki :(

Kızlar bende aynıı keşke aynı şehirlerde olsakta birbirmize deste verip hem dertleşsek hem arakadaş dost olsak hemde kpss için azimlensek ne iyi olurduuuuuuuuuu :14:

malesef benim de oturup dertleşeceğim bi arkadaşım yok... kuzenlerimle dertleşsem desem hepsi yaşça benden 5-10 yaş büyükler oturup her şeyi konuşamam ki. insan kafa dengi arıyor gerçekten.
böyle moralim bozukken kulaklıgımı takıp yüksek sesle müzik dinlemekten başka bir şey yapamıyorum.

Su an 4.sınıfım derslerım cok agır . Keske su okulum bır an once bıtse de kımseyle tek kelıme konusmadan 1 sene kendımı kapatıp da ders calısabılseeem :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendi kendini motive edeceksin
dert sıkıntı senin dediğin gibi herkes de var
ama oturup ahlanıp vahlanmakda çare değil
ağlamak çözüm değil
ağlamamak maharet değil

canım :) olmaz mı valla biraz tanışırsak rehberlik bile yapabilirim sana :) öncelikle basmane garında inersin ordan bir kordon boyuna uğramamak olmaz :) sonra alsancak konak arası yürümemek te olmaz :) ee bide yorgunluk kahven için kemeraltı çarşısı kızlarağası hanına uğramamak ta olmaz :) bide öğleden sonra acıktın mı bi iskender yemelisin kii kendine gelebilesin :) akşam günbatımını kordonda bakıp ordan bornova küçük parka gidip dolaşırsın ohh miss :) haaa bide asansörden izmir manzarasına da bakabilirsin. vapura binip karşıyakaya geçebilirsin orda çarşıda dolaşabilirsin ;)

evet malesefff :( 9 saat mesafemiz var :) 19mayısta izmir tatail planım var cuf cuf trenle gelicem canım :):1:
İlk kez gelicem sayılır kesinlikle suraya git diyebilceğin bir yer var mı :32:
Özellikle ucuz alışveriş yapabilceğimiz bir yer var mı :1:

ucuz alışveriş yapabileceğin yerler kemeraltı, bayraklı sevgi yolu, karşıyaka çarşı canım :)

canım :) olmaz mı valla biraz tanışırsak rehberlik bile yapabilirim sana :) öncelikle basmane garında inersin ordan bir kordon boyuna uğramamak olmaz :) sonra alsancak konak arası yürümemek te olmaz :) ee bide yorgunluk kahven için kemeraltı çarşısı kızlarağası hanına uğramamak ta olmaz :) bide öğleden sonra acıktın mı bi iskender yemelisin kii kendine gelebilesin :) akşam günbatımını kordonda bakıp ordan bornova küçük parka gidip dolaşırsın ohh miss :) haaa bide asansörden izmir manzarasına da bakabilirsin. vapura binip karşıyakaya geçebilirsin orda çarşıda dolaşabilirsin ;)

ayyy süpersin canımmm :) çoook sevindirik oldum bak şimdiiiiiiiii :) 3 gün kalıcam büyük ihtimal iş yerindekilerle gezicez ev kiralıcaz kalıcaz 3 gün :) inşallah birgün tanışma fırsatımız olur hakkaten kpss de kazanıp izmire gelsem ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrr ayy çook heveslendim bak canım vala :):1:

ayyy süpersin canımmm :) çoook sevindirik oldum bak şimdiiiiiiiii :) 3 gün kalıcam büyük ihtimal iş yerindekilerle gezicez ev kiralıcaz kalıcaz 3 gün :) inşallah birgün tanışma fırsatımız olur hakkaten kpss de kazanıp izmire gelsem ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrr ayy çook heveslendim bak canım vala :):1:

canım tanışalım niye olmasın :) ben 2 ağustosa kadar izmirdeyim sonra evlilik nedeniyle kırıkkaleye geçiyorum :) bence sen kırıkkaleye gel ikimizede arkadaş lazım olacak :)

canım tanışalım niye olmasın :) ben 2 ağustosa kadar izmirdeyim sonra evlilik nedeniyle kırıkkaleye geçiyorum :) bence sen kırıkkaleye gel ikimizede arkadaş lazım olacak :)

Ne güzelll evleniyorsun demek Allah bize de nasip etsin hayırlı bir eş inşallah :):nazar::nazar::16:
Senin içinde zoorr izmirden kırıkale umarım sıkmaz senii :5:
İnşallah tanışırız canım benim haberleşiriz o zaman :32:

Senle ayni durumdayim.kpss haric
biz arkadas olabiliriz.benimde hic arkadasim yok.kafayi toplamak icin kendine zananlar ayir.mesela muzik dinlerek yuruyus yap.kimseye slm vermeden dumduz yuru kulakta kulakliklar.ee saglam kafa saglam vucutta bulunur.dusunu al.eline surukleyici bir roman tarzi bisi al her gun on sayfa oku.kitap en iyi arkadastir.herkez beni dislarken tv bile yokken ben azimda fener kitap okudum hep disarda.okadar mutluydumki.sonra gunde bir tane dvd al.onu seyret yaninda cekirdek ve neskafe belkibbiraz bitter cikolata.harika olur kafani dagitirsin.cekirdrk strese iyi gelir
.kahvede kafani topatlar konsantrene iyi gelir sonra egil derslerine calis.

Senin kimseye ihtiyacin yok.yarin medlegini eline aldiginda bir suru arkadadin olur zamanla kasma kendini.sen gozunu hedeften ayirma.allah kolaylik versin.allah zihin acikligi versin

evet malesefff :( 9 saat mesafemiz var :) 19mayısta izmir tatail planım var cuf cuf trenle gelicem canım :):1:
İlk kez gelicem sayılır kesinlikle suraya git diyebilceğin bir yer var mı :32:
Özellikle ucuz alışveriş yapabilceğimiz bir yer var mı :1:

anamm kızlar bende kastamonudayım çokk uzağız :)

Senle ayni durumdayim.kpss haric
biz arkadas olabiliriz.benimde hic arkadasim yok.kafayi toplamak icin kendine zananlar ayir.mesela muzik dinlerek yuruyus yap.kimseye slm vermeden dumduz yuru kulakta kulakliklar.ee saglam kafa saglam vucutta bulunur.dusunu al.eline surukleyici bir roman tarzi bisi al her gun on sayfa oku.kitap en iyi arkadastir.herkez beni dislarken tv bile yokken ben azimda fener kitap okudum hep disarda.okadar mutluydumki.sonra gunde bir tane dvd al.onu seyret yaninda cekirdek ve neskafe belkibbiraz bitter cikolata.harika olur kafani dagitirsin.cekirdrk strese iyi gelir
.kahvede kafani topatlar konsantrene iyi gelir sonra egil derslerine calis.

çok teşekkür ederim ama ben yaklaşık 5 senedir böyleyim. arkadşım yok müzik dinle kitap oku tmm yardımcı oluyor ama gerçekten samimiyetine güvendiğim dertleşebilecğim arkadaşlarım olmasını çokk isterdim

aynen ... bnde anlatıcaktım ama konuyu topralamamıştım.sevdiğime kavuşcakmıyım onun belirsizliği var bnde .dert çok.Allah a şükür

Back
X