bnmi kötü düşünüyorum

swerige

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
33
1
16
İsveç
Adetim çok düzensiz bu aralar gelmesi gerekirdi ama gelmedi onun yerine kahverengi bir sıvı geliyor. Yaşım 17 ilişkide filan bulunmadım. Sizce neden böle oluyor. ( bu arada profosyonel olarak yüzüyorum)

Canım benim burda sana kimse sağlıklı bilgi veremez. Br an önce uzmana görünürsen iyi olur.

Canım benim burda sana kimse sağlıklı bilgi veremez. Br an önce uzmana görünürsen iyi olur.

biliyorumda şu aralar okul antrenman filan derken hiç boş zamanım yok iki dk pc yi açtım aklıma burası geldi belki başına gelen birisi vardır die düşündüm

Adetlerin surekli duzensiz mi oluyor ara kanamalar falan oluyor mu adet olunca adetlerin kacgun suruyor,kadin dogum doktoruna git istersen bekar oldugun icin karindan bakar zaten miyom olabilir adetlerin duzensiz olmasi iyi degildir erken teshis her zaman iyidir.

Adetlerin surekli duzensiz mi oluyor ara kanamalar falan oluyor mu adet olunca adetlerin kacgun suruyor,kadin dogum doktoruna git istersen bekar oldugun icin karindan bakar zaten miyom olabilir adetlerin duzensiz olmasi iyi degildir erken teshis her zaman iyidir.

yani düzensiz dediysem her ay geliyor ama bazen tarihler şaşıyor

Adetim çok düzensiz bu aralar gelmesi gerekirdi ama gelmedi onun yerine kahverengi bir sıvı geliyor. Yaşım 17 ilişkide filan bulunmadım. Sizce neden böle oluyor. ( bu arada profosyonel olarak yüzüyorum)

aynı sorun bende de var 3 ay boyunca regl oldum kaç tane doktora gittim en son hormon ilaçları verdiler biran önce doktora git ...ilaç felan kullanıyor musun ?
havuzda mikrop da kapmış olabilirsin...

yani düzensiz dediysem her ay geliyor ama bazen tarihler şaşıyor

O zaman adetleriniz duzenli arkadasim,gecen ay ayin 15 de oldun bu ay da ayin 15 de olacan diye birsey yokki bu ay 2_3 gun once olabilirsin yada 2 gun sonra olabilirsi. Her ay ayni tarihte adet olmaz zaten.

Güzel kardeşim bir doktora görün bazen havuzdan hiç beklenemdik mikroplar kapabiliyoruz ,sekronize yüzme konusunda antrenor olan bir arkadaşımı 3 ayda rahim ağzı kanserinden kaybettik

kendi sağşlığın için zamanın olmalı diye düşünüyorum

her ay aynı tarihte gelmeski canım zaten o akıntıda büyük ihtimal enfeksiyondan felan olabilir. kadın doğuma felan git bi tahlil yaptır istersen

Back
X