InsaAllahElbette olursunuz niye olmayasınız yeter ki sabredin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaAllahElbette olursunuz niye olmayasınız yeter ki sabredin
Bekarken çok kafaya takardim üzülürdüm kendimi harap etmişim o kadar üzüldüm kibence sürekli bu konuyu düşünüp psikolojinizi harap ettiğiniz için olabilir biraz daha relax olup kendinizi akışına bıraksanız sizde çok daha mutlu olacaksınız bence eşinizle de daha mutlu olursunuz onun da isteği o yöndedir diye düşünüyorum ama çok daha ilerlerse vajinismus tedavisi görebilirsiniz umarım sizin için herşey gönlünüzce olur![]()
Evet doğru diyorsunuzZarı problem edip bu kadar önem verdiği için vajinismus var. Birbiriyle bu anlamda ilişkili.
Çok teşekkür ederim umarım bende başarırım yaptım diye yazarım buraya kendimi kasmamak için egzersizler yapıyorum o baskı hissi olunca acicsk mi acaba korkusu da sarıyor insanıÇevreden duyduklarınızdan, edindiğiniz yanlış bilgilerden fazla etkilenmişsiniz.
Bence kendinizi rahatlatmak için destek alabilirsiniz. Eğer başarırsanız ve rahat bir ilişkiniz olursa geçirdiğiniz 1 ay süresince ‘korktuğum bu muymuş’ diyeceksiniz.
Eşinizin anlayışıyla bu durumu daha da destekleyebilirsiniz. ‘Acıyacak mı’ kaygısıyla değil de ‘ne kadar zevkli olacak’ düşüncesiyle birlikte olmaya adım atarsanız düşüncelerinizi bir kenarı bırakabilirsiniz bir nebze..
Zaten kızlık zarı elinizle veya dışarıdan bir temasla zarar görebilecek birşey değil. Emin olun ‘çok acıdı, çok kanamam oldu’ şöyle oldu böyle oldu’ diye bahseden kadınların eşleri ilişkide nazik davranmamış oluyor. Çift taraflı yönetilecek birşey bu.
Sizin rahat, eşinizin anlayışlı olduğu bir birliktelikte hiçbir sorun olmayacaktır.
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımTeşekkür ederim yarın denicem inşallah olur
Ya ne önemli kızlıkmış ya! Ablacım bak dini boyutuna karışamam senin inancındır ama bence hiçbir erkeğe bu kadar değer vermeye değmez! Böyle uykularını kaçıracak kadar ay ben el değmemiş açılmamış bir lütufum sana sahip, şeklinde karşındaki insanın egosunu şişirtip mağara adamlığını gün yüzüne çıkarırsan, sana bir ömür efendilik yapacaktır.Eşimle evlenelim 1 ay oldu aramız bir iyi bir kötü onu çok seviyorum. Acaba problem bende mi bilmiyorum. Bu arada cinsel ilişkiye de giremedik ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yapamadığımız için de esim de de isteksizlik başladı olmadığını içinden gelmediğini söyledi sevismek bile istemiyor. Bu ilişkiye girememek aslında bizi mahvetti haftalarca denemedikte denemeyincede aşırı geriliyorum. Doktora gittim fiziksel bir şey olmadığını kizlik zarimin durdugunu söyledi psikolojik dedi. Ucu giriyor ama devamı gelmedi hiç o baskı hissi acirsa korkusu beni çok korkutuyor lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım. Nasıl bunu asicam yeniden denemek istiyorum bu içimde ki bir şey olacak hissi nasıl Aticam Bi de bana iftira atmışlardı kan gelmezse diye korktum bundanda kaynaklı başta gerildim ama doktora gidince orada kizlik zarimin durduğunu söyleyince o kadar rahatladım ki esim de bana çok kızdı neden böyle düşünüyorsun ben senden asla şüphe etmedim diye. Bir de ergenken orama dokunmuştum kizlik bozuldu mu bozulmadı mi diye bunalimlara girdim korktum sürekli geceleri uyuyamadım aklıma geldikçe üzüldüm bu tarz şeyleri duymak istemedim biraz da bu da tetikledi evhanlandigkma üzüldüğüme değmedi kendimi harap etmişim o kadar üzüldüm ki biraz uzun oldu içimi döktüm bana yardım eder misiniz.
Aynı dediğiniz gibi sanki yarilacak gibi korkuyorum resmen dusundugumh yazmışsınız bilinmezlik ve kafamda dusundugum şeye korkuyorum aslındaYa ne önemli kızlıkmış ya! Ablacım bak dini boyutuna karışamam senin inancındır ama bence hiçbir erkeğe bu kadar değer vermeye değmez! Böyle uykularını kaçıracak kadar ay ben el değmemiş açılmamış bir lütufum sana sahip, şeklinde karşındaki insanın egosunu şişirtip mağara adamlığını gün yüzüne çıkarırsan, sana bir ömür efendilik yapacaktır.
Daha en başından hazırlıyorsunuz bu zemini
Sonrada boyuna konular açılıyor burda işte.
Değmez ablacım
Senin düşündüğün o değeri de sana vermez
Bak istersen yaşa gör
Bu sözler gelsin aklına
Ha sen kendi inancın gereği buna önem vermiş, bakire evlenmişsin kabul! Sen seni biliyorsun gerisi hikaye
Öyle uykunu kaçıracak kadar abartma
Diğer mevzuya gelirsek
Eğer hastalık değilse bu sadece acıyacak korkuysa, onuda şöyle düşün
Bıçak değil ki bu ablacım ya
Baskı hissedecen karnını yaracaklar gibi etin delinecek gibi niye düşünüyorsun ki
Orası zaten onun için tasarlanmış bir boşluk alan
Ayrıcada dünyanın en büyük zevkini yaşayacağın bir olay. Olabildiğince rahatla ve sevişmek istediğin zaman yap bunu. Zaten vücut bunu kolaylaştırmak için gereken ıslaklığı sağlamaya başlayacak. Görev gibi düşünme
Rahat ve istekli ol! Kızlık dediğin şey kaba deri değil zırh değil ablacım ya
Yeterince kaygan olunca sen girdi aha battı yırtıldı falan bunları zaten hissetmezsin bile
Biz kaç yıllık evliyiz
İsteksiz acele olunca ıslanamadığımda kızlık olmadığı halde acıyor
O cahil acemilerin ilk geceden sonra ay çok acıdı dediği şey de o zaten
Batma yırtılma değil
Çünkü anladım tam ne hissettiğiniAynı dediğiniz gibi sanki yarilacak gibi korkuyorum resmen dusundugumh yazmışsınız bilinmezlik ve kafamda dusundugum şeye korkuyorum aslında
Vajinismussun canım doktora git ben nazife ergenle yendim çok şükürBaşta denedik korktum yapamadım sonra ki denemelerde ucu girdi ilerlemedi kastim kendimi sonra denedigimizde cesaretlendim yapcam dedim sonra ilerledi biraz o baskı hissi geldi yüksek ihtimal kizlik zariydi korktum yapamadım sonra o baskı hissi beni çok korkuttu