- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
-
İşimi hakkıyla yapmadığım konusunda yorum yapamazsınız , hadi yaptınız yazarak burda size olayın derinliklerini , verilen emeği , alınamayan karşılığı ve işleyişi uzun uzun anlatamam kusura bakmayınız. Teşekkürler yine de yorum içinİşten çıkın o zaman. Sizin yerinize işini hakkıyla yapacak biri girsin.
Diğer sorunlarınız için psikolog desteği işe yarayabilir.
Spora bi gidebilsem herşey düzelecekmiş gibi hissediyorum zaten ama adım atamıyorum. Sevdiğim şeyleri de sevmiyorum sanki artık. Sıcakların etkisi olabilir belkiHer insan hep motivasyonu mükemmel yaşayamaz. Benimde hayatımda her şey yolunda ama garip bi mutsuzluk vardı üstümde. Suratım sirke satıyordu. Kendim bile anlam veremiyordum. Kendimi zorladım spora gittim. Biraz toparladım. Zorlayın neyi seviyorsanız onu yapın
Bukadar hayattan bezmiş mutsuz istemediği işi yapan bir insanın yanlış anlamayın ama ben de işini sevgiyle hakkıyla yapabileceğini düşünmüyorum psikolejik destek alsanız iyi olur benceİşimi hakkıyla yapmadığım konusunda yorum yapamazsınız , hadi yaptınız yazarak burda size olayın derinliklerini , verilen emeği , alınamayan karşılığı ve işleyişi uzun uzun anlatamam kusura bakmayınız. Teşekkürler yine de yorum için
Benim mens öncesi dönemmiş haaa bir de astroloji dolunay diyorSpora bi gidebilsem herşey düzelecekmiş gibi hissediyorum zaten ama adım atamıyorum. Sevdiğim şeyleri de sevmiyorum sanki artık. Sıcakların etkisi olabilir belki
Evet şuan işimi isteyerek yapmıyorum zaten ama terfi aldıktan sonra oldu bu. Eskiden sabah olsun işe gidiyim derdim koşa koşa giderdim işime. Değişen çok fazla şey oldu tükendim malesef.Bukadar hayattan bezmiş mutsuz istemediği işi yapan bir insanın yanlış anlamayın ama ben de işini sevgiyle hakkıyla yapabileceğini düşünmüyorum psikolejik destek alsanız iyi olur bence
Okadar çok ki saymakla bitirememTürkiye de yaşayan yüzde doksan kesim işini sevmiyordur ama böyle işten erken çıkmak için yalanlar, gitmemek için bahaneler üretmiyordur.
Hanımefendi dini inancınız nasıl bilmiyorum ama okuyun kendinizi Ayetel kürsi,felak ,nas,inşirah,fatiha ve ihlas surelerini hergün yedişer defa okuyun bunun haricindede yasini şerif okuyun inanın Rabbim okadar yardım ediyorki tabiki inanarak okuyacaksınız her gün yatmadan fırsat bulduğunuzda mutlaka okuyun ama inşallah bütün sıkıntılarınızı atlatırsınızEvet şuan işimi isteyerek yapmıyorum zaten ama terfi aldıktan sonra oldu bu. Eskiden sabah olsun işe gidiyim derdim koşa koşa giderdim işime. Değişen çok fazla şey oldu tükendim malesef.
İşinizi sevmiyorsanız,başka bir iş bakıp istifa edin.Çünkü size verilen paranın hakkını bir şekilde karşılamanız gerekiyor,bu şekilde izinler almak kusura bakmayın ama kaytarmaya girer.Onun dışında,kan değerlerinize baktırın ve psikolojik destek almayı deneyin.Selamlar, bi gün çok mutluyum diye konu açarım inş ama şimdilik sözkonusu değilokadar işe gitmek istemiyorum ki yalan söyleyip erken çıkmaya ve hiç gitmemeye kadar vardı olay artık. Ayaklarım geri gidiyor resmen gidince de saate baka baka bi hal oluyorum hemen eve gideyim diye. Dün yine saate bakarken başlarım ya dedim hastayım diyip erken çıktım. Bugün de gitmedim hiç ama regl olmuşum çok ağrım vardı bu sefer yalan olmadı dhjfjk. Akşam da nişan var gitmek istemiyorum huzursuzum. Sadece evde boş boş yatmak istiyorum kimse ellemesin beni. İşle alakalı arandığım an sinir basıyo çünkü problem bitmiyo(!) msj geldiği an acaba şimdi noldu diyorum. Telefonu kapatıp nekşflikşimle başbaşa olmak istiyorum sadece niye böyle ya ev dışında olduğum yerlerde duramıyorum artık. Annemlere gidiyorum duramıyorum bi bahane bulup kalkıyoruz. Bi plan yapıldıysa bozmak için bahane sıralıyorum kafamda. Akşamki nişan, yarınki gidilecek piknik için dünden beri bahane sıralıyorum kafamda. Bi halsizlik , bi yorgunluk. Hiçbişey yapmak istemedikçe heryerim ağrımaya başladı ben nasıl gaza gelebilirim ya
İşimi hakkıyla yapmadığım konusunda yorum yapamazsınız , hadi yaptınız yazarak burda size olayın derinliklerini , verilen emeği , alınamayan karşılığı ve işleyişi uzun uzun anlatamam kusura bakmayınız. Teşekkürler yine de yorum için
Bikaç aydır bunalmış haldeyim bu ara bi tık fazla. Arka arkaya izin dediğimiz yanlış anlaşılmasın yukarda linç yiyorum amaMerhaba, bir dönem çok ama çok yoğun çalıştığım bunu da çok normalleştirdiğim -çalışmak için günlerce uyumama- bir dönemde iş yerimde ufak çaplı bir kriz geçirmiş majör depresyon tanısı almıştım. Doktor ilaç vermek istediğinde ama onlar beni uyutur iş yapmam diye ağlamış, rapor yazmak istediğimde işler birikir diye istememiş yine ağlamıştım.
İnsanlar dönem dönem bunalır elbet bu çok uzun süremez. İşleriniz yoğun ve işinizi sevmiyorsanız önce tedavi olun ardından işinizden ayrılıp size uygun bir iş bulun.
Ne kadar süredir bu haldesiniz? İşvereniniz ya da müdürünüz nasıl karşılıyor bu arka arkaya izinleri?
Sonuç öyle olacak gibi muhtemelen yaşama sevincim kalmadıBüyük buhran sanirim bu:) anliyorum. Bazen ben de herseyden uzaklasmak, sadece yasamsal fonksiyonlarimi devam ettirmek istiyorum yemek, icmek, s cmak gibi:)
Ustesinden gelemiyorsan destek almalisin, ciddiyim.
Kendi haline birakarak gecmiyor çünkü.
Düzenlemeye cevaben ; tatilimi yaptım. Yıllık iznim hala var eylülde 3 günlüğüne tekrar kısa bi tatil düşünüyorum. Genel olarak evde bile olsam 2.günü sıkılacağıma işi özleyeceğime adım gibi eminim denendi çünkü. Kan değerlerime nezaman baktırsam demir ve b12 eksik çıkıyor ama bayadır baktırmadım.Merhaba, bir dönem çok ama çok yoğun çalıştığım bunu da çok normalleştirdiğim -çalışmak için günlerce uyumama- bir dönemde iş yerimde ufak çaplı bir kriz geçirmiş majör depresyon tanısı almıştım. Doktor ilaç vermek istediğinde ama onlar beni uyutur iş yapmam diye ağlamış, rapor yazmak istediğimde işler birikir diye istememiş yine ağlamıştım.
İnsanlar dönem dönem bunalır elbet bu çok uzun süremez. İşleriniz yoğun ve işinizi sevmiyorsanız önce tedavi olun ardından işinizden ayrılıp size uygun bir iş bulun.
Ne kadar süredir bu haldesiniz? İşvereniniz ya da müdürünüz nasıl karşılıyor bu arka arkaya izinleri?
Ekleme: siz genel olarak evde kalmak istiyormuşsunuz. Yıllık izin kullandınız mı? Kan değerlerinize de baktırın. Doktora gidin.
Oluyor oluyor hanımefendi merak etmeyin bukadar abartmayın bugün zaten izin yazacağım dün de 2 saat erken çıktım , zamanında fazla fazla çalışıp mesaimi alamadığıma sayarız boşverin sizIşten çıkıno zaman bu şekilde o maaş helal mi oluyor şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?