Bebek İkinci El Boba wrap ve markalı kız bebek kıyafetleri satıyorum

Arkadaşım iyi geceler,
Öncelikle hayırlı satışlar dilerim, güzel ürünlerin var.

Ralp Lauren pembe kadife elbise
Carters siyah kadife eşofman takımı
Oskosh pembe tulum
Chicco simli body

Eğer bunları kargo dahil 70 liraya verirsen almak isterim.İkizlerim var 5 aylık. Kızım minyon yapılı bir bebek 6kg civarlarında ,ilk 3 ürün olur diye düşünüyorum. Ben Bursadayım. Kabul edersen eğer çok mutlu olurum, ödemeyi de
yarın hemen gönderirim.

maalesef 70 olmaz. inanın sadece ralph lauren elbiseyi bile amerikadan 52 dolara almıştım. listelediğim ürünlerde kullanılmamış etiketli olanları yarı fiyatı ve altına, kullanılmışları üçte/dörtte biri civarına listeledim. yapılabilecek tüm indirimleri de baştan yaptım. ama hepsini alırsanız kargo benden olur. kıyafetlerin bedenlerinde sorun yaşamazsınız elbiseyi de, tulumu da takımı da 8.5 kiloya kadar giydirebilirsiniz. body zaten 15 ay. fakat havalar şimdiden ısındı bu kıyafetleri çok az süre giydirebileceksiniz farkındasınız değil mi?

maalesef 70 olmaz. inanın sadece ralph lauren elbiseyi bile amerikadan 52 dolara almıştım. listelediğim ürünlerde kullanılmamış etiketli olanları yarı fiyatı ve altına, kullanılmışları üçte/dörtte biri civarına listeledim. yapılabilecek tüm indirimleri de baştan yaptım. ama hepsini alırsanız kargo benden olur. kıyafetlerin bedenlerinde sorun yaşamazsınız elbiseyi de, tulumu da takımı da 8.5 kiloya kadar giydirebilirsiniz. body zaten 15 ay. fakat havalar şimdiden ısındı bu kıyafetleri çok az süre giydirebileceksiniz farkındasınız değil mi?

Teşekkür ederim o zaman, iyi satışlar size.

Kraft telsiz, m&s beyaz tulum, m&s 6 ay badiler ve köpekli şort takım satıldı gerisi hala satışta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X