• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bobi kayboldu

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.758
147.392
798
Kizlar yeni misafir diye konu açmistim kp koyden kangal kopegini getirmisti bakiyorduk bahcede cok uysal cana yakin tatli birseydi kimseye havlamaz saldirmazdi bu sabah yerinde yoktu zinciriyle beraber şok oldum eşim aramaya cıktı ben cok uzuldum beykoz civarlarında 2 yaşlarin erkek kangal boynunda kahve tasması vardı daha oncede zincirinden kurtuldugu oldu ama evden uzaklasmazdi ve sabahtan beri eve geri donmeliydi degil mi :(((( calınma ihtimali aklimiza geliyor birtek cunku cidden cok uysaldı birileri almış olabilir su kisacik zamanda onu cok sevip alismistik yuvasini bomboş gormek beni cok uzuyor dua edinde biyerden ciksin eşim bulsun onu arkadaslar arabalardan cok korkardi eger bu havada ve yanlizsa cok usumus korkmus ve actir Allahm yardimcisi olsun ve bize ulaştirsin

Kizlar yeni misafir diye konu açmistim kp koyden kangal kopegini getirmisti bakiyorduk bahcede cok uysal cana yakin tatli birseydi kimseye havlamaz saldirmazdi bu sabah yerinde yoktu zinciriyle beraber şok oldum eşim aramaya cıktı ben cok uzuldum beykoz civarlarında 2 yaşlarin erkek kangal boynunda kahve tasması vardı daha oncede zincirinden kurtuldugu oldu ama evden uzaklasmazdi ve sabahtan beri eve geri donmeliydi degil mi :KK43:((( calınma ihtimali aklimiza geliyor birtek cunku cidden cok uysaldı birileri almış olabilir su kisacik zamanda onu cok sevip alismistik yuvasini bomboş gormek beni cok uzuyor dua edinde biyerden ciksin eşim bulsun onu arkadaslar arabalardan cok korkardi eger bu havada ve yanlizsa cok usumus korkmus ve actir Allahm yardimcisi olsun ve bize ulaştirsin
İnşallah bulunur ama çalınmışta olabilir bahçede kamera falan yok muydu var ise bakınız,ilk sefer nasıl çözdü zincirini.

kangal sa çalınmıştır.
birçok yerde yasal olmayan kangal çiftlikleri var.
bende sivaslıyım ordan biliyorum kangalların sivas dışına bile çıkarılması yasak
para olarakta değerliler ilgilileri de var.

Kizlar yeni misafir diye konu açmistim kp koyden kangal kopegini getirmisti bakiyorduk bahcede cok uysal cana yakin tatli birseydi kimseye havlamaz saldirmazdi bu sabah yerinde yoktu zinciriyle beraber şok oldum eşim aramaya cıktı ben cok uzuldum beykoz civarlarında 2 yaşlarin erkek kangal boynunda kahve tasması vardı daha oncede zincirinden kurtuldugu oldu ama evden uzaklasmazdi ve sabahtan beri eve geri donmeliydi degil mi :KK43:((( calınma ihtimali aklimiza geliyor birtek cunku cidden cok uysaldı birileri almış olabilir su kisacik zamanda onu cok sevip alismistik yuvasini bomboş gormek beni cok uzuyor dua edinde biyerden ciksin eşim bulsun onu arkadaslar arabalardan cok korkardi eger bu havada ve yanlizsa cok usumus korkmus ve actir Allahm yardimcisi olsun ve bize ulaştirsin
çok üzüldüm ya. Korumasız, aç hayvanlara dayanamıyorum.
İnsan olsa bir şekilde açlığın çaresine bakar ama hayvan olunca..

Bende disardan geldim simdi ama hicbiyerde yok umidim azaliyor gittikce esim hala disarda civarlara bakiyor ama yookk yook bulamayiz gibi geliyor calinmis olma ihtimali agir basiyor arkadaslar

kangal sa çalınmıştır.
birçok yerde yasal olmayan kangal çiftlikleri var.
bende sivaslıyım ordan biliyorum kangalların sivas dışına bile çıkarılması yasak
para olarakta değerliler ilgilileri de var.
Beende artik calindigini dusunuyorum aradik ariyorda esim hala ama yok ortada iste

Bence çalınmış olma ihtimali daha yüksek nitekim kangallar çok zeki ve hisli köpeklerdir, inşallah içinde bulunduğu zor durumdan kurtulup size döner :KK61: Kangalları çok severim inşallah kavuşunca yerime öpün onu, gerçekten çok üzüldüm :KK61::KK61::KK61:

Bence çalınmış olma ihtimali daha yüksek nitekim kangallar çok zeki ve hisli köpeklerdir, inşallah içinde bulunduğu zor durumdan kurtulup size döner :KK61: Kangalları çok severim inşallah kavuşunca yerime öpün onu, gerçekten çok üzüldüm :KK61::KK61::KK61:
Bencede calinmis olmasaydi gelirdi simdiye kadar calinmistir diyorum ama icimdede bisey var si di cikip gelecek diye keske oyle olsa demin disardaydim hava dondurucu soguk :/ cok uzuluyorum

Çevredeki veterinerlere haber bırakın. Barınakları arayıp haber verin.
Facebook'taki ilgili gruplara yazın.

Malesef köpeğinizin çalınmış olma ihtimali yüksek eğer kendi gitmiş olsa bile dışarıda bulanlar alıp götürmüştür. Umarim insaf sahibi birine denk gelir... :(

Inşallah bir yerleden çıkar

İnşallah bulursun insallah zarar gelmez kopecige bir hayvansever olarak çok üzüldüm. Bence fotoğrafini afislere basin direklere asin, hayvan severler ve çeşitli sayfalara da paylasn. İnşallah bir an önce bulunur..

Bencede calinmis olmasaydi gelirdi simdiye kadar calinmistir diyorum ama icimdede bisey var si di cikip gelecek diye keske oyle olsa demin disardaydim hava dondurucu soguk :/ cok uzuluyorum
Yetişkin bir kangalı silah dışında hiçkimse ve hiçbir şey çok uzun süre tutamaz içiniz rahat olsun, bence emniyete de gidip durumu anlatın

Bizim de vardı zamanında iki kangal köpeğimiz, hatta biri gecenin bir vakti kaçıp gitmişti. Saatler sonra geri geldi, inşallah sizinki de kaçmıştır ve kaçtıysa geri geleceğinden eminim.
Ve yabancı biri almış olsa sanırım bir ses falan ederdi gitmezdi öyle paşa paşa, geri geleceğini düşünüyorum ben açıkçası..

Polise falan haber verdiniz mi?
Çalınma ihtimali büyük çünkü yetişkin bir köpek evin yolunu bulur.
Uysal bir hayvansa kaçmazdı kızgınlık dönemi de değil.

Back
X