• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bobi kayboldu

Buldukkkk cok sukur hic umidim yoktu :)))
İnan kendi köpeğimmiş gibi sevindim :KK73: Benimde 2 tane kedim var bir kaybolsalar kafayı yerim herhalde. Okula giderken bile evde başlarına birşey gelmesin diye dua okur çıkarım :) Geçen gün de erkek arkadaşım patisi kırık bir kedi bulmuş getirdi ona bakıp iyileştirmeye çalışıyoruz. Ama o kadar temiz ve iyi bakılmış ki (iç dış paraziti kesinlikle yok) bir ev kedisi olabileceğini düşünüyorum. Yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Nereden ve nasıl bulurum sahibini kara kara düşünüyorum o_O

İnan kendi köpeğimmiş gibi sevindim :KK73: Benimde 2 tane kedim var bir kaybolsalar kafayı yerim herhalde. Okula giderken bile evde başlarına birşey gelmesin diye dua okur çıkarım :) Geçen gün de erkek arkadaşım patisi kırık bir kedi bulmuş getirdi ona bakıp iyileştirmeye çalışıyoruz. Ama o kadar temiz ve iyi bakılmış ki (iç dış paraziti kesinlikle yok) bir ev kedisi olabileceğini düşünüyorum. Yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Nereden ve nasıl bulurum sahibini kara kara düşünüyorum o_O
Zor birsey ya bulunmasaydi coook uzulurdum git gidede umidi kesmistim artik ama Allah iste buldukk bizde cok sevindik

Gözün Aydın kendisi kaçmış demekki.:KK73::KK73:
Aynen kendisi gitmis calinsaydi hic bulamazdık kp koyden getirelide cok olmadi etrafi bilmiyor etmiyor kesfe ciktiysa kaybolmus demek bizi gorunce acayip sevindi basina gelmeyen kalmamis abi iyiki yaralanmamis

Kizlar yeni misafir diye konu açmistim kp koyden kangal kopegini getirmisti bakiyorduk bahcede cok uysal cana yakin tatli birseydi kimseye havlamaz saldirmazdi bu sabah yerinde yoktu zinciriyle beraber şok oldum eşim aramaya cıktı ben cok uzuldum beykoz civarlarında 2 yaşlarin erkek kangal boynunda kahve tasması vardı daha oncede zincirinden kurtuldugu oldu ama evden uzaklasmazdi ve sabahtan beri eve geri donmeliydi degil mi :KK43:((( calınma ihtimali aklimiza geliyor birtek cunku cidden cok uysaldı birileri almış olabilir su kisacik zamanda onu cok sevip alismistik yuvasini bomboş gormek beni cok uzuyor dua edinde biyerden ciksin eşim bulsun onu arkadaslar arabalardan cok korkardi eger bu havada ve yanlizsa cok usumus korkmus ve actir Allahm yardimcisi olsun ve bize ulaştirsin
Çok üzüldüm dilerim bir an önce bulunur,hava çok soğuk :cry:

Polise falan haber verdiniz mi?
Çalınma ihtimali büyük çünkü yetişkin bir köpek evin yolunu bulur.
Uysal bir hayvansa kaçmazdı kızgınlık dönemi de değil.
Erkek köpeğin kızgınlık dönemi yoktur yalnız. Erkek köpek her daim hazırdır. Erkek milleti işte, hepsi aynı:KK53:
Kızgınlıktaki dişinin peşinden kaçıyorlar genelde bahçeden falan.

:KK57::KK57: Yapmaaa yaaa:KK42: Hatırlıyorum senin konunu..Kıyamam ona ben..Çok üzüldüm,umarım bulunur biran önce..Ne yapar bu soğukta dışarda:KK42: Umarım başına birşey gelmeden bulursunuz..Allah korusun inşallah..Off çok üzüldüm..Benimde köpeğim var,dayanamıyorum bu olaylara hiç :(

Tek bir konu da üzüntü ve sevinci aynı anda yaşadım... Bulunmasına çok sevindim, umarım bir daha firar etmez sıpa :110:

Çok şükür...Nasıl olmuş ki olay bahçeden nasıl çıkmış?
Zincirden nasilsa kurtulmuş zincirde ortada yoktu bahce tamemen kapalı degildi bir baktik yok esim cikti aramaya ardindan ben ciktim bi ara geldim cok soguktu esim devam etti saatlerce sonra yine ben ciktim bi park gorevlisi bulmus baglamis esim aradi buldum dedi ama boynunda tasma harici zincir yine yoktu adam baska biseyle baglamis kopegin kimligini gosterdik vs teslim aldik geldik adamin gordugunde sokak kopekleri kovaliyormus sonra yola atlamis araba carpiyormuş az daha zaten sirilsiklam olmuş birde kar yagiyordu dunden beri :/

Back
X