böbrek genişlemesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asbei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah korusun kötü düşünme ne olur dua et bol bol ben de dua edicem ınsallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
Ayy canım çok sagolasin allah razi olsun amin inşallah benim durumumda olan tüm kardeşlerime allah sabır versin inşallah

Mrb arkadaşlar canımi çok kötü sıkan bi konuda yardımınıza ihtiyacım var 23 haftalık gebeyim bebegimin bir böbreğinde 20 birinde 12 cm genişleme varmış böyle bisey yaşamış anneler yorumlarınızi bekliyorum artı dovn sendromu olabilme ihtimali varmış:KK43:(
Canım erkek bebeklerde genişleme olabiliyor metak etme down diye de kendini korkutma..benim bebegimde de vardı bâska bi sikintı çikti ama şu an gayet sağlikli çok sükür..

Yeğenimde de vardı şu an 6 aylık tamamen düzeldi.. Inşallah sizin de böyle bir durumdur..

Kızlar bende 36.haftalık hamileyim geçen farklı bir hastaneye gittim ve benim bebegimde de sağ bobrekte büyüme olduğunu söyledi . 7mm yazıyor çok üzüldüm . Rabbim esirgesin korusun yavrularimizi :( beni en çok üzen bunca zaman nasıl farkedilmedi. :(

@Sakinem21 lutfen uzulmeyin bende bebgime hamikeyken detayli ultrasyona girdimide doktorum.soyledi sol boberekte genisleme var dedi.sanirm ozmnlar bizimki 8 mm fln di her bebekte olabilir dogduktan sonra bir kac ay icinde kapanmasi gerekir cogu anne bana bunu farketmez bile dedi dogumdan sonra takibini yapin diye soyluyorm dedi. Tabi bizde cok.uzulduk saglimli bir dogum.yaptim.cok.sukur bebegim 3 yasinda ama malesef hala kapanmadi her ay takibini yapiyrz sadece ultarsyona gidiyor herhangi bir ilac tedavi vs yok sadece takip idrar enfksiyonu gecirmemesi gerekiyor. Uzulme ama cocugumun gelisimiyle ilgili hic bir sorun yok etkilemiyor.genisleme belli bir mm uzerinde olursada ve cocugun yasida musait olursa ameliyat olacak dedi doktor yani caresiz bir dert degil uzulme cok daha buyuk dertler var.bunada sukur diyelim

Bide isin kotu yani dovn olabilme ihtimali beni çok kötü üzüyor ne uyku ne yemek herşey zehir oldu :KK43:( doktor herseyi birnal gorunuyor amayinede olabilme ihtinali var dedi her dovnda varmis bu genişleme
Merhaba benim.bebegim de de genişleme cıktı şuan çocuğunuz ne durumda geçti mi genişleme

Back
X