pazartesi bende ultrasonda kum döktüğümü ve taşımın olduğunu öğrendim enfeksiyonda vardı. bıl su içiyorum bide verilen ilacı. ara ara saplanan bi ağrı hariçi bi ağrım yok şükür bugün hele hiç ağrım yok sanırım düştü kurtuldum.
ama sen hamilesin bide herkesin acısı bir olmuyor ben yıllardır ağrı çekiyordum belimdeydi ağrı meğer kum döküyomuşum
hamilelikte oluyo bu durum zıpla belki iyi gelir diyecem ama hamili olunca da insan bi öneri yapamıyor. ben biraz spor tarzi şeyler yaptım ağrım gelince bi de limon yemeye çalış limonata yap iç bol bol çok iyi geliyo.Bende üşütüğümü felan sandım ama felaket bi ağrıydı eşimi iş yerinden çağırdım doktor böbrek taşı diyince de şok oldum biz şu an hamile olduğunuz için bişey yapamayız dedi urolejiye görünün dedi bende yarın için randevu aldım ama yarına kadar nasıl dayanacam bilmiyorum
canım bol su iç.. Rabbim şifa versin.
bizim akrabalarda 6 7 kişide böbrek taşı olmuştu
eşkina balığının beyninde bir taş varmış onla agrısız sızısız döktüler. hamile oldugun için zararı olacagını düşünmüyürm sonuçta balık beyninde bulunan bir taş. şimdiye kadar işe yaramayan hiç duymadım. bi dene istersen canım
Sağolun Allah razı olsun yapmaya çalışacamhamilelikte oluyo bu durum zıpla belki iyi gelir diyecem ama hamili olunca da insan bi öneri yapamıyor. ben biraz spor tarzi şeyler yaptım ağrım gelince bi de limon yemeye çalış limonata yap iç bol bol çok iyi geliyo.
Lütfen konumu taşımayın acil cevap almam lazım
Hanımlar hamileyim ve bugün sabah çok şiddetli bi ağrıyla acile gittim kan idrar tahlili aldılar ve sonuçlara göre böbrek taşı düşürdüğüm söyleyip gaviskon bi de idrardan atabilmem için suyla karıştırıp içmem gereken toz şase verdiler yarında uroloji bölümüne görünme mi söylediler ama ben şu an ağrısındn duramıyorum böyle bi durumu yaşıyan oldu mu lütfen yardımcı olursanız sevinirim yorumlar için şimdiden tşk ederim
Çok tşk ederim yorumunuz için o tek kullanımlık şaseyi içtikten sonra sık idrara çıkamadım ama sizce bunu doktoruma danışmalımıyım yoksa sizde de oldu mu aynı durum bardak bardak su tüketiyorum banamısın demiyor hiç onu içmeden önce normaldimgeçmiş olsun.. bnde 24. haftamda kum döktüm..idrar yolu enfeksıyonumda vardı..
inanılmaz ağrı,baskı ve kasılmayla başladı kasıklarımda..adım zor atıyordum..hatta buyuk tuvalet ıhtıyacım var gıbı bası da vardı..zar zor gıttık hastaneye..serum verildi ağrı kesiciyle..
kasıklar bıttı bu defa sol böbrek ağrım başladı..yok böyle acı..uyuştu sol yanım..fazla ilaç vermek ıstememişlerdi galiba..pekte ilgılenmedıler açıkçası acilde..
o uyuşukluk ,acı zordu.. dr ayaklarını sıcak tut,bol sıvı tüket dedi..sıcak su torbası koyabılırsın dedi..birde böbrek ağrım için buscopan verdi.. serumun içindede o vardı zaten..çk şükür ağrım bır daha tekrar etmedı..
birde bana magnezyum yazmıştı..
tek kullanımlık şaseyı gece yatarken içtım bnde..bı sakıncası yok onun..çk geçmiş olsun..
Çok tşk ederim yorumunuz içintaşı en kolay su içip yuruyerek düşürürsün Rabbim yardımcın olsun doktor dışında pek önerilere kulak asma bence zararı olabilir sakin ol olabilio...
Çok tşk ederim yorumunuz için o tek kullanımlık şaseyi içtikten sonra sık idrara çıkamadım ama sizce bunu doktoruma danışmalımıyım yoksa sizde de oldu mu aynı durum bardak bardak su tüketiyorum banamısın demiyor hiç onu içmeden önce normaldim
Canm gec oldu cevap bayadir yoktum kusura bakma. Balikcilarda veya balik restorantlarinda bulabilirsin cnmAllah razı olsun böyle ağrı sancı hamileyken çekmek çok zor cidden. Balığın beyninden demişsiniz ama sizce nasıl temin edebilirim nerde satılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?