böcek aglarindan kurtulmak icin ne yapabilirim...

kesin caresi vardir ya simdi haberlerde sivrisinek icin feslegenden bahsediyordu acaba bu bocekler icinde ise yararmi ya balkonda feslegen beslesem :26:

ya simdi dolusu evin icinde patlarsa ev kira al basina belayi bide evi boyamak gerekecek bocekten kacarken nelerle ugrasacaz bos olanlar patlamiyordur degilmi ben bi esime soyliyim bakalim ne diyecek sagol canim...

valla inan yazlıkta patlayan neden patladı bilmiorum belki güneşten falandır.şimdi eşime sordum o da az buçuk bilir.bana nerden çıkardın hiç patlama şikayetiyle karşılaşmadık diyor.ama ben bi kere tanık oldum söyliyim dedim.içi dolu yumurtalar bozuk yumurta oluyor.gözeneklerinden hayvanların etkileneceği kadar koku yayılıyor ve örümcekler uzaklaşıyor.dolu yumurta kusma yaparmış kabuğunu bi kere silecekmişsin belli bi süre sonra tekrar yaptığında içini boşaltıp boş olarak asacakmışsın ondan sonra o boş yumurta etki etmeye devam ediyor.

ya simdi dolusu evin icinde patlarsa ev kira al basina belayi bide evi boyamak gerekecek bocekten kacarken nelerle ugrasacaz bos olanlar patlamiyordur degilmi ben bi esime soyliyim bakalim ne diyecek sagol canim...

valla inan yazlıkta patlayan neden patladı bilmiorum belki güneşten falandır.şimdi eşime sordum o da az buçuk bilir.bana nerden çıkardın hiç patlama şikayetiyle karşılaşmadık diyor.ama ben bi kere tanık oldum söyliyim dedim.içi dolu yumurtalar bozuk yumurta oluyor.gözeneklerinden hayvanların etkileneceği kadar koku yayılıyor ve örümcekler uzaklaşıyor.dolu yumurta kusma yaparmış kabuğunu bi kere silecekmişsin belli bi süre sonra tekrar yaptığında içini boşaltıp boş olarak asacakmışsın ondan sonra o boş yumurta etki etmeye devam ediyor.

ben internettede okudun patladigini ve cok igrenc kokuyormus senin bahsettigin gibi ben bi burdan arastiriyim ici bos bulabilirsem burdan alirim bide esime sorayim ne diyecek bakalim

Bahsettiğin durumu tam anlayamamakla birlikte şunu önerebilirim, bir tanıdığımız evinin duvarlarının dibine bahçedeki böceklerden korunmak için ince bir şerit halinde yapıştırıcı sürmüştü. Eve girecek olan böcek oraya takılıyordu. Bir gün de oraya bir fare takılmış orta boy, milletcenek şaşırmıştık. Öyle etkili bir yöntemdi yani

anlamadigin yeri sor bacim

Ohoo senin konu zaman aşımına uğramış, böcükler de herhalde artık terk-i diyar eylemişlerdir.

kac gundur evde yoktum yarin bi kontrol yapicam terki diyar eylemislermi yoksa topluca bizemi tasinmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…