Böcek ısırması ne olabilir

Arkadaşım da öyle bebeklerinin yatak döşek ne varsa attı Şükğr tek ilaçlamada kurtuldu

Bazen ıssırklar böylemoluyo bazen de sivrisinek gibi
Ben uyuz mi acaba dedim de, o da yakarca isirigi gb bir hissiyat veriyor cunku ve bu ara cok yayginmis. Acaba dusman disarda degil de icerde mi diye dusundum siz goremiyorum bulamiyorum diyince. Umarim oyle birsey degildir. Ben atlatali 2 ay oldu cok sukur ama canimdan bezdim

Sizde ne problem vardı be nasıl kurtuldunuz

Sizde ne problem vardı be nasıl kurtuldunuz
Ben yazin arkadasimdan yada oglum arkadasimin oglundan uyuz kapmisiz. Sezon acildiginda yazliga gttik her gun gorusuyoruz tabi. Bi de plajda ciplak tenle temasimiz var. Benim olmasa cocuklarin var. Neyse sezon bitti biz evimize donduk. İlk bende basladi. Bacak bolgemde sanki sivrisinek yada yakarca isirio gb ani batmalar. Dedim bu yakarcalar beni mahvetti. Oyle bi kasinmaya basladiki bacaklarimi morartmisim. Tabi kremler losyonlar sinek kovucular falan suruorum. Uyuzun sadece adini duymusum nasi bisey oldugundan bihaberim. Sonra bi aksam baktim uykusunda oglum kasik bolgesini kasiyor. Takip ettim iki gun ust uste devamli kasinio aksamlari. Ben de sizin gb acaba bisey mi girdi eve o yio die dusundum. Esimde kasinti yoktu o da ilaclayalim tekrar evi falan dedi kesin bocek yedi sizi. O arkadasimla konusuoruz bunun ustune ya dedim bacaklarimi morarttim ben bisey var evde bizi mahvetti..iste ozaman soyledi. Hemen dr a gt biz uyuz olmustuk ben gectigini dusunmustm ama gecmemis falan die. Cok kizdim neden soylemdn onlem alirdik diye ozurler diledi ama gecmis olsun. Resmen yaptgi dusuncesizlikti. Ben tek degilimki oglum esim annem babam esimin ailesi, orda da iki cocuk.. ondan sonra gorusmeyi kestim zaten suan konusmuoruz. Neyse konuya donersem apar topar dermotolojiye gttik ve beklenen sonuc uyuz. Kaptiktan sonra daha once gecirmediysen belirtilerin ortaya cikmasi 1,5 - 2 ay suruormus. Oyuzden eve donunce anlamisiz. Ziver hap + eczane karisimi bir losyon. Kukurt vazelin karisimi kotu kokulu hir krem verdi. İlk uc gece surduk onunla uyuduk. Sonra 1 hafta ara verdik yine 3 gece sonra 2 ay boyunca haftada 1 gece. Ziver hap da 1 hafta arayla uc hap seklinde aldim. Sonra kontrole gttim bitmisti . Arkadasim nerdeyse 8 ay gecmis ustunden hala devam etmesinin sebebi de ev temizligini duzgun yapmamasiymis. Kendini tenizlemis ve bitti sanmis. Sonraki kaisnlmalari belirtileri de alerji sanmis hap kullanip durmus alerjiyim diye. Olan da bize oldu. Tedavi bittikten sonra 2 ay gecti ustunden cok sukur gercekten atlatmisiz. Ama ben mahvoldum tabi. Evim uc katli o evi sirkeli sularla temizle her gun carsaf kiyafet degistir uyuz icin ozel ilac aldim ortami da temizlemek icin. Vucudum desen o losyon kuruttu alerji yapti bazi bolgelerimde bi de onla ugrastim falan. Ama cok sukur gecti gitti. Yani tahta kurusu olsun evi ilaclarsin gecer ama bu igrenc bisey. Allah'ım kimseye vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…