Allah kolaylik versin sizi cok iyi anliyorum. Gormedigin bi dusmanla savasmak gercekten cok zormus. Hastanelerde randevu bulunmuyor fakat saglik merkezinde cok rahat bulabiliyorsunuz. Ben oyle yaptim beklicek durumum yoktu cunku. En iyisini yapiyorsunuz baskasinin gunahina girmiyorsunuz. Ben buyuzden cok kizdim ve kirildim arkadasima. O muhtemelen mesafe koymami istemedi fakat yine dikkat ederek gorusebilirdik. Cocujlari gorstrmezdim biz gorusrdk temas etmeden bi yol bulunurdu. Artik guvenim kalmadigi icin arkadasligimi bitirmek zorunda kaldim. Halbuki ben de sizin gb herkese bildirdim kendimi karantinaya aldim iki hafta yalnizca evde temizlik yaparak gecrdim kimseyi kavul etmedim ve herkesi bilgilendirdim. Cok sukur tam tatil donusu oldugu icin kimseyle uzun sureli temasimiz olmamisti. Herkes kontrol ettirdi kendini cok sukur onlarda sikinti olmadi. Yoksa onun rahatsizligini yasicaktim bi de. Neyse umarim sizinki yine bi tip disardan bocektir. Cok yorulmussunuz psikolojk olarak fakat emin olun vucudunzda olmamasi gereken bi canlinin bulunmasindan daha iyidir. İnsan kendinden tiksiniyor. Ne olduguna emin olsaniz herseyin ilaci var. Uyuz icin dahi ilaclama yapiliyormus artik. Benim temizligim yeterli olmasaydi ilaclama sirketi de cagiricaktim. Ama okdr temizlige bizim evde yasayabilmemiz sansti yani

artik her gun uc kat inip cikmaktan topuklarim sizliyordu o derece ugrastim kurtulmak icin. İns siz de tez zamanda kurtulursunuz. Ne oldugunu tespit edince yazarsaniz cok sevinirim cok merak ettim.