- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
ya daha buraya yeni taşındım bir haftadır oturuyorum.bu sabah bi de kertenkeleye benzeyen bi, canlı türü daha keşfettimmo solucan gibi uzun seyler zurmu ki baska bi eve tasinma imkanin yokmu :26:
ay oyle yasayacagina ver parasini neyse ilacla evini. veya kendin de ilac alip butun eve skabilirsin. ey cok fena walla..
ben de nişanlıyken eşimin kaldığı yerde akrepler falan oluyorduen etkili ilaçlarla evini ilaçlattır bence... ben de nefret ederim tüm haşerelerden... ilaçlattıktan sonra da 2 gün eve girmiyorsunuz... ev tahta olunca daha çok olur tabi... en fazla 100 tutar bence
ya daha buraya yeni taşındım bir haftadır oturuyorum.bu sabah bi de kertenkeleye benzeyen bi, canlı türü daha keşfettimmev ev değil sankii doğal yaşam parkı
ay oyle yasayacagina ver parasini neyse ilacla evini. veya kendin de ilac alip butun eve skabilirsin. ey cok fena walla..
tavan ahsapsa yuva yapmislardir belki arada bosluk varsa ALLAH YARDIMCIN olsun...
mecburen filanmi tasindin tasinmadan once iyice inceleseydin bi evi:26:
bende ilaçlama yaptırıyorum 60 tl falan. ama böceğe göre yapsınlar valla 6 ayda bir yaptırmak gerekiyor yoksa sonu gelmiyor bir kere eve yerleşmişlerse. ben de evimi seviyorum ama bu derdim var taşınırsam bu sebepten taşınıcam .
ya ev hoşuma gitmişti bi de eski oturdugum ev satılınca acilen buraya tasındım..aslında tavan alçıyla kaplı ama yinede alçıların arasında boşluklar var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?