böcekler:(korkuyorum

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
kızlar bu bugün açtığım 2. konu..ben oturdugum eve yeni taşındım evin tavanı ve tabanları ahşaptan ve tabandaki ahşabın altından sürekli sesler gelio ince ince..ve tavandan böyle solucan gibi şeyler çıkıyo ama çok uzun ve simsiyahhlar..ve banyodan 4 tane hamam böceği ölüsü topladım..çok korkuyorum her taraffım kaşınıyo geceleri uyuyamıyorumm...ne yapıcamm benn yaa..ilaçlama yaptırsamm hepsinden kurtulur muyum bi de bu ilaçlama çok mu pahalı bişey bilgilendirirseniz sevinirim

İlaçlama yaptır.Fiyatlar metrekareye göre değişir./0-100 falandır sanırım.Zor durum tek çare ilaçlama netten firmalara bakın uzman tv de bilgilrndiren videolar var faydalanırsınız

bende korkarım duramam cıldırırım valla.hemen evı ılac zehır ne dıyolarsa yaptır.yarın ılk ıs kendıne cıbınlık al kur yatagına altlarınıda yatagına sıkıstır ıyıce ne bocek ne bısey gıremez en azından rahat uyursun.

ay oyle yasayacagina ver parasini neyse ilacla evini. veya kendin de ilac alip butun eve skabilirsin. ey cok fena walla..

ben de nişanlıyken eşimin kaldığı yerde akrepler falan oluyordu:( en etkili ilaçlarla evini ilaçlattır bence... ben de nefret ederim tüm haşerelerden... ilaçlattıktan sonra da 2 gün eve girmiyorsunuz... ev tahta olunca daha çok olur tabi... en fazla 100 tutar bence

ya daha buraya yeni taşındım bir haftadır oturuyorum.bu sabah bi de kertenkeleye benzeyen bi, canlı türü daha keşfettimm:(:(ev ev değil sankii doğal yaşam parkı:(

tavan ahsapsa yuva yapmislardir belki arada bosluk varsa ALLAH YARDIMCIN olsun...
mecburen filanmi tasindin tasinmadan once iyice inceleseydin bi evi:26:

ay oyle yasayacagina ver parasini neyse ilacla evini. veya kendin de ilac alip butun eve skabilirsin. ey cok fena walla..

valla bi tüp sinek ilacı bitirdim beş günde kendim ilaçlayamam ama parası neyse vercez artık böyle korkuyla yaşamaktansa...şizofren olcam artık her yerden böcek çıkacakmış gibi tedirginlikle yaşıorum:(

bende ilaçlama yaptırıyorum 60 tl falan. ama böceğe göre yapsınlar valla 6 ayda bir yaptırmak gerekiyor yoksa sonu gelmiyor bir kere eve yerleşmişlerse. ben de evimi seviyorum ama bu derdim var taşınırsam bu sebepten taşınıcam .

bende ilaçlama yaptırıyorum 60 tl falan. ama böceğe göre yapsınlar valla 6 ayda bir yaptırmak gerekiyor yoksa sonu gelmiyor bir kere eve yerleşmişlerse. ben de evimi seviyorum ama bu derdim var taşınırsam bu sebepten taşınıcam .

ben artık taşınmaktan bıktım..güya öğrenciyim bu 4. evim bıktım artıkk taşınmaktann..yılan da çıksa taşınmam artık bu evden ama yine de çok tırsıyorumm her tarafım kaşınıyoo:(

illa ben burda yaşıcam taşınmam diyorsanız
ilaçlama tek çözüm
yaada alışıcaksınız başka yol yok

Son düzenleyen: Moderatör:
insan aklını kaçırabilir.ay ben çok fazla korkuyorum da güçlü kızmışsın yine.taşınmam diyorsan ilaçlamayı acilen yaptır başka çare yok

Back
X