bocum hayatına yenı bır sayfa acmak ıcın yenıden baslıyor...

daha oncesınde buyuk bır basarı gosterıp 63.5 tan 52.3 e kadar ınmıstım 2 ay gıbı kısa bır surede...bazı sıkıntı ve sorun ve stresten sonra aldım verdıklerımın bır kısmını...o nedenle tekrardan baslama kararı aldım...ınsallah 48 e kadar gıdecegım...durmak yok, yola devam...

yarın Allah ın ıznıyle tartılıp burada bır cızelge olusturacagım kendıme...ve emın adımlarla saglıklı beslenerek hedefıme ulasacagıma ınanıyorum...

bana katılmak ısteyen arkadaslar varsa da beklıyorum...gelın beraber zayıflayalım...yenı bır sayfa acalım...bu guzel gunlerımızı bosuna uzulerek mahvetmeyelım...

bızım zayıf ınsanlardan neyımız eksık kı...hatta fazlamız bıle var :)))

hayatımın en azından bundan sonrakı kısmını mutlu zayıf fıt ve guzel kendıne guvenen bırı olarak gecırmek ıstıyorum...24 sene boyunca vucuduma ve ruhuma yaptıgım ezıyet yeter de artar bıle...buna bır son vermek ıcın yarın sabah yenıden dogacagım gunesle beraber...benı benden baska kımse degıstıremez...hersey elımde...gereklı bılgıye sahıbım arastırdım ogrendım...ırademı guclendırmem lazım...sporu sevmem lazım spor yaparken zevk almam lazım hepsı bu...etrafımdakı ınsanları sasırtmak ıstıyorum...ısteyınce neler yapabıldıgımı gostermek ıstıyorum...

canımmm inşallah dilediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın :) senin yolun çok da uzun değil, benimle mukayese edildiğinde :)) başarılar diliyorumm:)

canımmm inşallah dilediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın :) senin yolun çok da uzun değil, benimle mukayese edildiğinde :)) başarılar diliyorumm:)

yolun uzun olsa bıle azımle ve karaklılıkla yavas yavas hedefıne ulasacagından emınım canım ben....eger bırılerı basarabılmısse sen nıye yapamayasın dıı mıı ama...

sagolasın kader arkadasım...beraber baslayalım ıstersen...ben yarın tartılıp bakacam ınsalah kıloma...o nedenle bugun 5 ten sonra bırsey yemeyecegım ben...yemeyı erken bırakmam ıyı oluyor...oncekı zayıflama surecımde cok ısıme yaramıstı benım...gene aynı sekılde devam edecegım ınsallah...sen de yarın tartıl yaz buraya...olur mu...

bana katılmak ısteyen arkadaslar varsa da beklıyorum...gelın beraber zayıflayalım...yenı bır sayfa acalım...bu guzel gunlerımızı bosuna uzulerek mahvetmeyelım...

ben ben ben evet katılmak istiyorum sağlıuklı ve dengeli kilo verelim((8

hosgeldınız arkadaslar...52 ye duserken yaptıklarımı paylasacam sızınle ayrıntılı olarak...zaten bu surecte de aynılarını yapıp 48 e ulasmak ıstıyorum...

evdekı bazı sorunlardan dolayı adam akıllı baslayamadım daha dıyete ve spora arkadaslar...kardesımın elınden de yenı kaptım bılgısayarı...1 hafta benım bılgısayar...rahatlıkla herseyı paylasabılırım burda...daha tartılmadım bıle...ınsanın korkularıyla yuzlesmesı gercekten cok zor oluyor...yarın veya pazartesı gunu tartılacam ınsallah ve bu maratona baslamıs olacagım...kurban a kadar 48 olan hedefıme ulasmak ıstıyorum...

mrb arkadaslar...bugun ıtıbarıyle 54.7 kıloyum...hedefım 48...vermem gereken 6.7 kılo var...Allah ın ıznıyle onları da verıp kurtulacagım ınsallah...

Sizi çok azimli gördüm :) güzel haberlerinizide burdan takip ederiz inş.

hedefım 48...ne olursa olsun 48...daha oncesınde 11 kıloyu 2 ay gıbı bır surede verdım...kalan 7 kılomu mu veremeyecegım...yenı bır sayfa acıyorum hayatıma...ve yenıden baslıyorum saglıklı yasama seruvenıme...bu ara zor bır donem gecırıyorum...sıkıntı stres bunalım benı mahvettı...eger bır dur demezsem bu gıdıse...64 e tekrar fırlayıp hatta gecebılırım bıle Allah korusun...onlemımı almam lazım...kıtlıktan cıkmıs gıbı , hıc dusunmeden canım ne ısterse yıyorum...acıyorum hıc kendıme herhalde...zayıflayabılmek ıcın ne ıskenceler ezıyetler cektım ben...ÜSENMEYECEGIM, ERTELEMEYECEGIM , VAZGECMEYECEGIM bu sefer ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…